SHOPPEN: Fijne zomerschoenen van Esprit!

Collage schoenen Esprit

Sponsored post

Een tijdje terug had ik een date met Lisette Jonkman. Het was die dag super warm, dus nog vóór we gigantisch los gingen in de Italiaanse ijswinkel was het duidelijk dat Lisette’s zwarte T-shirt met lange mouwen een tikje te enthousiast was voor die dag. Er moest dus een nieuw shirt komen en snel een beetje. Terwijl Lisette een super schattig zwart jurkje stond te passen (die ook nog eens heel leuk matchte met haar zwart/wit gestreepte broek), kletsten we aan een stuk door.

‘De volgende keer gaan we samen winkelen,’ concludeerde Lisette, nadat we elkaar nog geen halfuur gezien hadden.
Ik knikte enthousiast. ‘Super gezellig! En volgens mij hebben we ook nog ongeveer dezelfde kledingstijl!’
Het was even stil.
‘Wat die stijl dan ook mag zijn,’ gaf ik toe. ‘Mijn kledingkast bestaat eigenlijk uit een bij elkaar geraapt zooitje.’ 

Ik heb er nog eens even over nagedacht, maar bij elkaar geraapt zooitje is toch echt de beste term voor het spul wat in mijn kast hangt. Ik ben gek op girly jurkjes, maar draag ook graag mijn nep leren jasje en een spijkerbroek. Of gekleurde chino-broeken, ook erg leuk! De ene dag ben ik basic, de andere dag draag ik een hyperactief printje. Ik draag gewoon van alles wat!

Maar voor schoenen heb ik een regel: hoeveel grappige gympjes en andere flut-schoenen ik ook koop, er dient altijd één goed paar aanwezig te zijn. Een paar stevige gympen of mooie leren laarsjes. Als het maar gaat om schoenen waardoor mijn voeten en rug niet huilend in een hoekje gaan zitten. Maar… dat wil natuurlijk niet zeggen dat deze degelijke schoenen niet mooi moeten zijn. Integendeel! Als kind was ik al dra-ma-tisch met schoenen (‘Deze zijn wel leuk… als ze dat strikje niet hadden gehad.’) maar ook nu nog heeft Geert het zwaar te verduren met me. Het kostte me drie dagen Amsterdam om een paar geschikte laarzen te vinden…

Esprit heeft geweldige schoenen die aan mijn regel voldoen! Ik keek alvast voor jullie in de Esprit shop rond en maakte een selectie van de leukste zomerschoenen. Scheelt jullie weer zoeken. Jullie voeten zullen jullie dankbaar zijn… en je vriendje waarschijnlijk ook.

Prijzen

  1. Sandaaltjes €59,95
  2. Sandaaltjes €59,95
  3. Ballerina’s €49,99
  4. Pumps €79,99
  5. Laarsjes €89,99
  6. Gympen €59,95
  7. Gympen €49,95

Wat vind jij van mijn selectie?

Follow my blog with Bloglovin

4 thoughts on “SHOPPEN: Fijne zomerschoenen van Esprit!

  1. Ik heb nog nachtmerries over donkerblauwe schoenen, nie-mand verkocht deze ( ze waren even niet in de mode), maar jij wilde ab-so-luut donkerblauwe. Na heel Tiel gezien te hebben zijn we ’s middags gelijk maar naar Den Bosch gereden, hebben we tussendoor wat gegeten en vonden we uiteindelijk in een zijstraatje een zaak die blauwe schoenen verkocht. Het was net voor sluitingstijd en tijdens het afrekenen sloten de deuren!
    Je was toen denk ik een jaar of 8!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.