SINTERKLAAS | Wat heb ik aaaaaaaallemaal gekregen?

IMG_9778

De afgelopen dagen was het wat stil op mijn blog. Duizend maal sorry. Ik geef de schuld aan Sinterklaas en de bedenker van het onderzoeksplan. Potverdikkie, dat vraagt wat tijd. Als goedmaker vandaag een hele lange blog, waarin ik laat zien wat ik allemaal gekregen heb met Sinterklaas!

1. Surprises met Ferdi en Nicole

Sinterklaas

IMG_9928

Ik kreeg deze suuuuuuuuuper leuke surprise: een kussentje met aan de ene kant het Instagram-logo en aan de andere kant het logo van Facebook. Zelf gehaakt door Nicole, die me had getrokken. Hoe cool is dat? Ik moest helaas de onderkant open maken om het eerste cadeautje te vinden, maar ik ga ‘m nog mooi dicht naaien en dan mag ‘ie pronken op de bank!

Ik kreeg twee mooie, rode kaarsen, een bordeauxrode nagellak, leuke hangers voor in de kerstboom en een super schattig setje van Dille en Kamille met een speculaasvormpje en speculaaskruiden. Hoe leuk!

Ik had overigens Nicole en had een klusdoos gemaakt voor haar, omdat ze zo goed is met klussen in huis.

2. Surprises op stage

IMG_9921

IMG_9922

Van een leerling kreeg ik een camera, super leuk. Wij filmen natuurlijk niet met een handycam, maar dat maakt het niet minder leuk. Hij had heel erg zijn best gedaan en ik vind ‘m super goed gelukt!

Ook met de cadeautjes ben ik heel blij! Heerlijke kaarsjes, een mooie houder en markeerstiften. Dank je wel, Sinterklaasje!

Voor een andere leerling maakte ik een Wii met het gedicht op de CD-rom, waar hij erg blij mee was.

3. Surprises bij mij thuis

IMG_9781

IMG_9932

Van mijn broertje kreeg ik een beker, omdat de bruidsbeurs waar wij met ons bedrijf (WWW-producties, vandaar de W’s!) opstonden, zo’n succes was. Super leuk gedaan!

Ik kreeg héle leuke cadeautjes, die mijn broertje niet eens van mijn lijstje had gehaald (hij weet precies wat ik leuk vind). Mooie kerstballen, een pure chocoladeletter en drie héle leuke decoratiedingen voor de Kerst. Mijn favorieten? Het rendier en het uiltje!

Ik had Sven getrokken en maakte voor hem een computer met een bewegend scherm, waar eerst zijn gedicht en later zijn website op te zien waren. Mijn broertje is dj en heeft nog geen website, maar die gaan we binnenkort wel voor hem maken.

4. De zak van Sinterklaas

IMG_9912

IMG_9930

IMG_9908

We vierden de dag na de surprises bij mij thuis ook nog met ‘de zak van Sinterklaas’. Dit keer met mijn oma en opa erbij. Abby hield de zak goed in de gaten, want er zaten ook een paar dingen voor hem in, die hij rook!

Het bovenstaande zat voor mij allemaal in de zak! Super veel! Een sneeuwpop-pakket met daarin een muts, wortel, sjaal, pijp en knopen (hoe grappig!), een DIY-kerstkrans voor op de deur, een geurkaars, decoratieletters, een notitieboekje en cashewnoten.

Wauw. Ik ben echt héél erg verwend! En dan hebben we volgende week nog surprises bij Geert thuis! Kerst vieren wij niet, maar ik ben op tweede kerstdag wel jarig. December staat altijd héél erg in het teken van cadeautjes!

Wat hebben jullie voor Sinterklaas gehad? Of vieren jullie het niet?

Wit - kopie - kopie-001

[dot_recommends]

Follow my blog with Bloglovin

20 thoughts on “SINTERKLAAS | Wat heb ik aaaaaaaallemaal gekregen?

  1. Wow wat veel! Super leuk, hoe heb je de tijd gevonden om surprises te maken joh! Nu ik de foto’s zo zie mis ik dat wel echt heel erg, wij vieren geen sinterklaas meer. Leuke cadeaus heb je gehad 🙂

  2. Altijd leuk als mensen zo de moeite voor elkaar nemen om een gedicht te schrijven en een surprise te maken en een cadeautje uit te zoeken wat iemand kan waarderen. Ik vind het altijd zo leuk om te zien wat iemand dan voor je heeft uitgezocht! Cadeautjes die je krijgt zijn toch altijd meer speciaal als wanneer je ze zelf maakt! Ik heb zelf ook veel gehad voor Sint (handige dingetjes voor als ik straks uit huis ga), ik vier het bij mijn beste vriendin met haar familie in een internationale setting (ze woont in London en haar partner is Brits vandaar). Altijd erg leuk! Leuk artikel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *