BUCKET LIST #110 | Een slotje vastmaken aan een liefdesbrug

liefdesbrug

Geert en ik zijn nou niet echt romantisch. We doen echt ons best, hoor, maar echt romantisch kun je ons niet noemen. Ik vond daarom dat er maar eens een romantisch punt op mijn bucket list moest komen: een slotje vastmaken aan een liefdesbrug. Je weet wel, zo’n brug die ze bijvoorbeeld in Parijs hebben (en die bijna instortte om het gewicht van alle slotjes). Dat wilde ik ook!

liefdesbrug

liefdesbrug

In Warschau zagen we een slotjesbrug, maar toen konden we nergens een slotje vinden. En dus kocht ik bij thuiskomst meteen een slotje. Gewoon lekker bij de Action (echt mijn favoriete winkel). En ik kalkte er onze namen en ónze datum (jeeeeemig wat romantisch) op met een watervaste stift. De tweede brug zagen we ergens in Servië, maar nou net op het meest kutte stukje stad wat we in heel Servië gezien hebben. Echt alles was leuk, behalve dat stukje. Daar wilden we ons slotje niet achterlaten. Hij moest maar mee naar de volgende reis.

liefdesbrug

Zien jullie ‘m hangen?

liefdesbrug

Je raadt het al: RIGA! Inge had het opgezocht: dáár hadden ze een slotjesbrug! Yes! Ook Sven & Inge hadden een slotje en toen – dames en heren – werd het een super romantisch moment op een Lets bruggetje. Slotje aan de brug, sleutels weggooien in het water, kusjes geven (en dat terwijl alles we alles tegelijkertijd filmde en fotografeerde, de romantiek, mensen!). Maar goed, hij hángt! In Riga, een super leuke stad!

En als we nou over twintig jaar nog eens terugkomen in Riga, dan gaan we ons slotje zoeken. En dat die waarschijnlijk óf is weggehaald óf onvindbaar is geworden door het vervagen van de niet-zo-watervaste stift, is een klein detail.

Volg mij op BloglovinTwitterFacebook & Instagram voor dagelijkse updates!

6 thoughts on “BUCKET LIST #110 | Een slotje vastmaken aan een liefdesbrug

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.