DIARY | Sneeuw, wensballonnen en workouts

Huh, heb ik serieus mijn laatste diary op 6 december geschreven? Hoe kan dat? Ooooeps! Jullie gaven in de enquête aan diary’s erg leuk te vinden, dus hierbij weer een diary! Kijk je mee naar mijn week?

27 december werden we – op de dag na mijn verjaardag – wakker met SNEEUW! Toen Geert naar ons kantoor liep om daar uit het raam te kijken, zag hij dat er ook een boom omgevallen was in onze nieuwe tuin. Oeps. We konden ons er niet druk om maken, want… SNEEUW!

Dezelfde dag besloten we naar Ikea te gaan voor wat aankopen. Ik heb geen idee wat we die dag gekocht hebben, want de afgelopen weken woonden we zo ongeveer in de Ikea, Praxis en Karwei. Omdat het lunchtijd was, besloten we meteen maar bij Ikea te lunchen. Ik nam zalmwraps. Best aardig, maar een beetje nattig.

’s Avonds stond ons laatste kerstdiner op het programma. Bij vrienden gingen we met een grote groep gourmetten. Super gezellig en het was – zoals altijd – weer perfect voorbereid door de gastheer en -vrouw.

De dag erna ging ik voor de laatste keer verven. Het tweede aanrecht wat we gemaakt hebben in de keuken. Als het helemaal af is, laat ik het natuurlijk zien!

Nu kan het nog! Ik steek elke avond gezellig de kaarsjes aan. Dit wordt dan zo’n gezellig hoekje in ons huis. We hebben een hoekhuis en daardoor extra veel ramen. Zo leuk!

Maandagavond ging ik weer paaldansen. Omdat het kerstrooster in is gegaan, hebben we even alleen vrije trainingen. Dat betekent dat je mag doen wat je wilt, want er worden nog veel meer lessen gegeven in de dansstudio. Toch gaan de meeste mensen paaldansen. Deze houding leerde ik nieuw. Mijn achterste been moet uiteindelijk recht, maar ja, daar heb ik nog niet genoeg kracht voor.

Super fijn: ik heb op zolder alle ruimte voor workouts nu! Zoooo handig! Vroeger moest ik eerst tafeltjes aan de kant schuiven voor een plekje op de grond. Morgen vertel ik meer over mijn nieuwe workout plannen!

Met oud en nieuw kwamen vrienden Stefan en Lisan gezellig bij ons langs. We gingen gourmetten en hingen daarna voor de tv met cabaret en stukjes van Ik hou van Holland. Heerlijk! Het was zo gezellig! Alle tijd om te kletsen en… wensballonnen op te laten! Die van Stefan en Lisan ging práchtig omhoog, maar die van ons wilde niet… Helaas! Maar we hebben er wel mooie foto’s aan over gehouden 😉

Januari betekent… tijd om weer gezond te doen!

Deze té schattige rendiertjes namen Stefan en Lisan trouwens voor ons mee. Super lief! Ik vind ze zó schattig!

Vrijdag namen we wat filmpjes op voor het green screen. In ons kantoor kan het green screen gewoon standaard blijven staan, wat super fijn is! Als we die in ons oude huis moesten opzetten, moesten we echt alles verbouwen en daarom pakten we ‘m er veel minder vaak bij.

’s Avonds ging ik wederom paaldansen, omdat ik nog een les van de week ervoor mocht inhalen.

Ik zeg: goed begin van het nieuwe jaar! Hoe was jullie week?

Volg mij op BloglovinTwitterFacebook & Instagram voor dagelijkse updates!

11 thoughts on “DIARY | Sneeuw, wensballonnen en workouts

  1. Aah, ik ben echt zo benieuwd naar jullie huis! En stiekem ook een beetje jaloers, ik heb ook zin om eindelijk groter te wonen 🙂 Vrijdag was er een kijker bij ons huis die heel erg positief was, dus wie weet lukt het deze keer. Wat vinden jullie tot nu toe van Zevenaar?

    1. Ik vind Zevenaar super leuk! We wonen in een rustige maar gezellige wijk. Het centrum is klein en gezellig maar je hebt er veel winkels (HEMA, Kruidvat, Etos, bakkerij, bios, restaurantjes, etc.) 🙂

  2. Leuke blog! Wensballonnen waren hier met oud en nieuw heel populair. Om de haverklap zag je er een de lucht ingaan. Maar eerlijk gezegd zie ik dat veel liever dan al die vuurwerk rotzooi haha.
    Paaldansen is denk ik niets voor mij. Daarvoor heb ik veel te weinig kracht in mijn armen denk ik.

  3. Wat een leuke diary! En wat hebben jullie veel vlees met gourmet! Wel lekker zoveel variatie! Ook ik heb een wensballon opgelaten met oud en nieuw. Super leuk!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.