SOCIAL MEDIA | Volg je Mariekevanwoesik.nl al?

Wit - kopie - kopie - kopie-018

Zo, dat is nog eens onvervalst reclame maken voor jezelf, hè? Sorry, hoor, maar het is met een reden. Ik wil meer gaan doen met Social Media. Nog meer? Ehm… ja. Meer núttige dingen dan. Waar júllie wat aan hebben. Ik post op verschillende kanalen en vertel je vandaag waarom je mij op social media zou moeten volgen.

Twitter

Op Twitter plaats ik meerdere updates per dag over waar ik mee bezig ben. Vind je het leuk om te weten dat ik doodvries op het busstation of wil je weten wat voor bizarre conversaties Geert en ik zoal voeren? Dan kun je me volgen via Twitter!

Facebook

Op Facebook plaatste ik tot nu toe alleen berichten over artikelen die online kwamen, maar daar komt verandering in. Vanaf gisteren schrijf ik elke dag een korte post met daarin:

 • De beste reisaanbiedingen
 • Mooie foto’s die je niet mag missen
 • Linkjes naar artikelen over inspirerende mensen die hun dromen achterna gaan
 • Linkjes naar de beste healthy lifestyle recepten/artikelen
 • De mooiste reisbestemmingen
 • Backstage foto’s
 • Updates over artikelen die online zijn gekomen

Instagram

Ik weiger te gaan ploggen (omdat iedereen het nu doet), hoe leuk ik het ook vind bij anderen. (Ik plaatste begin vorig jaar wel een paar keer ‘An picture an hour’, o.a. in Parijs. Vinden jullie het leuk om daar nog eens een artikel van te lezen?) Maar het goede nieuws is: op Instagram plog ik eigenlijk live. Ik plaats ongeveer 2 foto’s per dag, soms meer, soms helemaal niet. Maar ik doe mijn best om leuke fotootjes te delen van behind the scenes. Zo spannend is mijn leven nou ook weer niet, maar toch.

Bloglovin

Bloglovin is ideaal als je meerdere blogs volgt. Je meldt je aan en krijgt vervolgens alle updates te zien van de blogs die je volgt. Hoef je alle blogs niet meer apart af te gaan!

Pinterest

Ik blog regelmatig over interieur, omdat ik dat nu eenmaal heel leuk vind. Op mijn Pinterestborden verzamel ik inspirerende foto’s, die je kunt volgen als je dat leuk vindt.

</ reclamepraatje >

Ben ik geslaagd voor deze verkoopcursus? Dus, over tot de orde van de dag. Hoe is het met jullie?

Wit - kopie - kopie-001

[dot_recommends]

Follow my blog with Bloglovin

14 thoughts on “SOCIAL MEDIA | Volg je Mariekevanwoesik.nl al?

 1. Ik ben eigenlijk alleen nog actief op Facebook. Twitter heb ik inmiddels verlaten, zag er geen nut voor mezelf in, de andere mijdt ik zoveel mogelijk, ik wil geen slaaf van Social Media worden.

 2. Ik volg je op Bloglovin’ en op Facebook. Twitter en Instragram heb ik allebei niet, Twitter vind ik stom (en ik wil altijd toch meer vertellen dan 140 tekens…) en Instragram… Tja. Dan zou het toch handig zijn als ik eerst een smartphone aan zou schaffen… 😉 Oh, Pinterest heb ik overigens ook niet, haha!

 3. Sinds ploggen ploggen is geworden lijkt t alsof t een rage is terwijl t volgens mij al jaren zo gebeurd.
  Tenminste ik deed dat jaren geleden al 😉
  Maar ik zit ook op fb, twitter en bloglovin en sinds kort weer actief op instagram.. Vind t erg leuk, zal je eens opzoeken daar!

 4. Op Facebook, Twitter en Bloglovin’ volgde ik je al, en met Pinterest en Instagram doe ik niets… Maar wel een goed praatje hoor. 😉

 5. Missie geslaagd!

  Nou zijn instagram en pinterest te creatief voor me, maar volgen deed ik je al op Bloglovin (superverslaafd ben ik daar aan!).
  Die constante zoektocht naar meer followers, heerlijk!

  En tsja, wat betreft de orde van de dag…ik ben druk aan het proberen niet te bevriezen nadat ik vandaag ben teruggekeerd van het zonnige Lanzarote. Wat een poepweer hier!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.