spijt-is-voor-altijd

spijt is voor altijd

Ik kondigde het al een tijdje aan, maar vandaag ga ik jullie er eindelijk meer over vertellen! Ik start een nieuw project en heb het #spijtisvooraltijd gedoopt! De komende weken ga ik op zoek naar wat ik nou eigenlijk écht leuk vind en waar ik mijn tijd aan wil besteden. Niet dromen, maar doen. En jij kunt meedoen!

Waarom #spijtisvooraltijd?

Precies een week geleden schreef ik ‘s nachts in een heel eerlijk blogje mijn ‘Wat zal ik eens met mijn leven gaan doen’-gevoel van me af. Ik noemde het een quarterlife crisis. Misschien een beetje een grote term, maar ik wist niet hoe ik het anders moest noemen. Toen ik ‘s ochtends wakker werd, twijfelde ik even of ik er nog steeds zo blij mee was dat dit blogje nu online stond, maar ik besloot het zo te laten. Mijn blog staat in het teken van dromen, vrolijkheid en leven, maar soms is het leven nou eenmaal niet helemaal lalala.

Ik wist namelijk altijd heel goed wat ik wilde, maar nu ik het behaald heb, ben ik even in de war. En nu? Dat ga ik uitzoeken. Omdat jullie aangaven dat velen van jullie hetzelfde hebben (en omdat jullie na de Happy Challenge in zo’n groot donker gat gevallen zijn, heel begrijpelijk natuurlijk), mogen jullie lekker meedoen. Want jullie willen weten hoe je zo’n bucket list dan precies uit laat komen. Nou, dat ga ik jullie vertellen. Niet dromen, maar doen!

Oh en de naam heb ik trouwens bedacht door dit liedje van Daniel Lohues. Want angst is mar veur eben, spiet is veur altied. Vergeet ‘m niet even te luisteren.

Wat gaan we doen?

Ik heb voor mezelf een aantal opdrachtjes bedacht, waarbij ik goed na moet denken en eerlijk moet zijn. Best lastig en daarom besloot ik het voor mezelf wat leuker te maken. Ik houd van lijstjes invullen, dus ik heb voor elke opdracht een werkblad gemaakt (juist ja, dat moet ik dus nog doen, hè?), die uiteindelijk een boekje vormen. Nu voel ik me net een Amerikaanse blogger. You get a werkblad and you get a werkblad and YOU get a werkblad!

You get a werkblad on Make A Gif

Wat kun je verwachten?

  • Elke week een opdracht
  • Elke week een werkblad
  • Natuurlijk mag je de opdracht overnemen op je blog: spread the happiness dreams zou ik zeggen!

Hoe kun je meedoen?

  • Vul het werkblad in en hang ‘m boven je bed
  • Schrijf erover op je blog
  • Twitter, Instagram en Facebook mee met #spijtisvooraltijd
  • Laat een comment achter
  • Doe een dansje

Niet dromen, maar doen! #spijtisvooraltijd

Volg mij op BloglovinTwitterFacebook & Instagram voor dagelijkse updates!

Share: