SPORTHORLOGE | vivofit van Garmin!

sporthorloge

sporthorloge

Sporthorloge

Ik moet het maar eens toegeven: ik beweeg te weinig. Véél te weinig. Mijn week bestaat uit filmdagen en schrijfdagen. Op de filmdagen gaat het prima; dan ren ik van hot naar her. Op de schrijfdagen doe ik echter niet veel anders dan achter mijn bureau zitten en af en toe naar de keuken lopen. Beweging? NUL! Tja, dan vraag je erom, hè?

Motivatie

Toen ik gevraagd werd om de vivofit activiteitsmeter van Garmin te testen, riep ik dan ook meteen: ‘JA!’. De vivofit activiteitsmeter heeft een display waar je gedurende de hele dag op kunt zien hoeveel stappen je hebt gezet en hoeveel je er nog moet zetten om je doel te behalen. Als je je doel behaald hebt, krijg je de dag daarna weer een ander doel. Als je langer dan een uur niet actief bent, krijg je een melding in de vorm van een rode balk. Elk kwartier wat je daarna niet beweegt, zorgt voor een extra rood streepje. Pas wanneer je gaat bewegen, verdwijnen de streepjes weer. Oftewel: het horloge motiveert je om te gaan bewegen! En het is ideaal voor wie tijdens het hardlopen zijn kilometers nauwkeurig bij te houden.

sporthorloge

Uitdagingen

Naast de motivatie geeft de activiteitsmeter ook een schatting van het aantal calorieën dat je verbrand hebt, kun je hem gebruiken met een hartslag monitor en meet hij in je slaap hoeveel je beweegt (leuk om te weten). Door je activiteitsmeter te koppelen aan Garmin Connect kun je op de computer je statistieken zien, je aanmelden voor uitdagingen en je verbinden met andere vivofit gebruikers. Multifunctioneel ding dus, dat trouwens ook gewoon ouderwets de tijd aangeeft.

Nooit meer afdoen

De band is verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat ‘ie altijd bij je outfit past. De batterij gaat lekker lang mee (1 jaar) én hij is waterbestendig, zodat je ‘m zelfs onder de douche niet af hoeft te doen.

sporthorloge

Testen!

Ik heb de blauwe variant inmiddels binnengekregen en de komende maand zijn we onafscheidelijk. Ik ga hem namelijk uitvoerig testen en over een maand lees je mijn kritische mening. O, en ik hoop natuurlijk dat hij me gaat motiveren om van die bureaustoel af te komen. Misschien moeten ze dát nog als functie toevoegen: een letterlijke schop onder je kont.

Over een maand lees je meer! Nu al meer info lezen? Check de site!

Advertorial
Lees mijn disclaimer

Follow my blog with Bloglovin

5 thoughts on “SPORTHORLOGE | vivofit van Garmin!

  1. Ben benieuwd hoe het bevalt. Ik heb al anderhalf een fitbit aan mijn beha hangen…:) Vind het ideaal om toch wat meer te bewegen maar ben al een tijdje op zoek naar een variant voor om je pols en eentje die waterbestendig is… Dus… Kom maar op met die review!

  2. Erg leuk dat je hem mag testen, ben erg benieuwd! Ik heb een soortgelijk horloge in bestelling, ik ontvang hem eind deze maand dan eindelijk. Ben zooooo benieuwd naar alle statistieken en ik denk dat het erg helpt om vooral te blijven bewegen. Altijd goed natuurlijk.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.