SweetSixSunday #12 | Veel interieurinspiratie, stoere vaders en Kerst

Wekelijks deel ik mijn SweetSixSunday. De naam klopt natuurlijk voor geen meter, maar het bekt wel lekker. Gewoon zes favoriete en leuke dingen van die week, waar ik geen hele blog mee kan vullen, maar die ik wel even moét delen.

1. Lekker de papa’s in de zeik nemen

De Efteling haalde een leuk trucje uit met de stoere papa’s van Nederland. Allemaal marketing, en daar help ik nu ook nog eens aan mee, dat weet ik ook wel. Maar wel leuk.

2. Dingen regelen voor het nieuwe huis

We gaan voor het eerst exclusief huren en dan moet er dus veel meer geregeld worden dan wanneer je inclusief huurt. Ik voel me echt met de dag volwassener worden, nu we in een echt ‘grote mensen huis’ gaan wonen! We hebben er een dag lang voor uitgetrokken om alles goed uit te zoeken en hebben inmiddels internet&tv besteld, ons aangesloten bij de waterleverancier en een energiemaatschappij uitgekozen.

Vooral dat laatste was echt een gezeik. Al die energiemaatschappijen gaan uit van een andere hoeveelheid bij een tweepersoons huishouden, dus alles moest herberekend worden om goed te kunnen vergelijken. Gedoe, gedoe, maar het is gelukt! Als het goed is, hebben we na 16 december (sleuteloverdracht) gas, water en licht en kunnen we ook meteen tv en internet installeren. Goed bezig!

3. Interieurinspiratie

Vorige week bekende ik al dat ik Pinterest weer herontdekt heb, maar ook de echte winkels ontkomen er niet aan. Voordat we naar een klant gaan éven laminaat kijken bij de diverse winkels op het industrieterrein. En dan meteen maar even spieken naar meubelinspiratie. Ook al gaan we natuurlijk nog lang geen nieuwe meubels kopen. Neeeeee.

*Ik heb ook helemaaaaaaaal niet al iemand gebeld over een bank op Marktplaats. Helaas was ‘ie al verkocht.*

4. Hoe moet dat nou met Kerst?

Ik zit dus alleen met één probleem: hoe moet dat nou met Kerst? Want als je op 16 december de sleutel krijgt, gaat klussen en verhuizen, dan lijkt het me niet zo heel praktisch om een kerstboom op te zetten. Het oude huis wordt leeggehaald en in het nieuwe huis wordt geklust. Kortom: er is geen ruimte voor een kerstboom.

Maar tegelijkertijd verheug ik me al het hele jaar op december. Dus… hoe moet dat nou? Iemand nog briljante tips?

5. De teddybeer-hond is back!

OMG! De teddybeer hond is terug! En hij doet aan sporten. Soort van. Ik had hier echt even een ‘aaaawh’-momentje!

6. I love beauty event

Gisteren vertelde ik in mijn diary al even over het I love beauty event, maar ik vond het echt leuk om daar te zijn. Ook omdat ik er half als gast en half backstage was. Backstage was het ook heel gezellig. We hebben tijdens het diner bijvoorbeeld heel lang zitten praten met Tom van Ask a guy. Hij begon gewoon tegen ons te praten en een heleboel vragen te stellen, waardoor er ter plekke een soort van brainstorm sessie ontstond. Super leuk!

Mocht je trouwens nog naar I love beauty willen; vandaag is de laatste dag!

Volg mij op BloglovinTwitterFacebook & Instagram voor dagelijkse updates!

13 thoughts on “SweetSixSunday #12 | Veel interieurinspiratie, stoere vaders en Kerst

  1. Oh wat leuk dat jullie nu vanalles voor in jullie huisje in orde kunnen gaan brengen! Pinterest is een ideale manier om inspiratie op te doen 😉

  2. Fijn dat er al zoveel geregeld is voor jullie nieuwe huisje! Misschien kun je een klein tafelmodel kerstboompje neerzetten? Toch een fijne kerstsfeer in huis zonder teveel gedoe tijdens de verhuizing 🙂 Leuk dat je naar het I Love Beauty event bent geweest!

    1. Jaaaaa die ligt hier op zolder in de doos….meenemen ( ruimte:) ).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.