SweetSixSunday #15 | Klussen, klussen en oh… Ik wist het!

Wekelijks deel ik mijn SweetSixSunday. De naam klopt natuurlijk voor geen meter, maar het bekt wel lekker. Gewoon zes favoriete en leuke dingen van die week, waar ik geen hele blog mee kan vullen, maar die ik wel even moét delen.

ik wist het

1. Ik wist het: eindelijk weer eens een goéde chicklit!

Toen ik Ik wist het binnenkreeg, dacht ik als eerst: wat een dik boek! Wist ik veel dat ik het later jammer zou vinden dat ik al door die 480 pagina’s heen was… Ik heb – op één na – alle vorige boeken van Chantal ook gelezen, maar ik zal maar meteen met de deur in huis vallen: dit is echt de ALLERBESTE. Het was een hele tijd geleden dat ik zo’n verschrikkelijk leuk boek heb gelezen!

Alles klopte gewoon aan het verhaal. Ik dook meteen in de omgeving en de personages. Het verhaal was origineel, romantisch leuk én bevatte interessante details (wat weet Chantal veel van bloemen!). Ik was meteen gek op de hoofdpersonen, wist aan het begin oprecht niet welke charmante heer de strijd zou gaan winnen en en en… ik ben gewoon zo enthousiast over dit boek!

Eindelijk verschijnt er weer eens een écht goede chicklit. Dat vat het wel samen, denk ik.

Over Ik wist het:

Een betoverend verhaal over liefde, vriendschap en geloven in jezelf.

Mia Robbins is niet het type dat de gebaande paden bewandelt. Puur op intuïtie zegt ze haar baan in de marketing op om haar eigen bloemenwinkel te beginnen. Niet in het hippe en drukke nieuwe deel van het centrum, maar op het idyllische stationsplein dat al in haar jeugd haar hart gestolen heeft.

Mia zet alles op alles om een succes van haar winkel te maken. Maar de magie van de bloemen brengt haar meer dan ze verwachtte. Ze ontmoet Feo. Hij is ondernemend en levenslustig. De man van wie ze – letterlijk – altijd gedroomd heeft. En alsof dat nog niet verwarrend genoeg is, vinden plots allerlei mysterieuze boodschappen hun weg naar haar. Al snel wordt Mia de levens in gezogen van iedereen om haar heen. Als een magneet trekt ze bijzondere verhalen aan. Dit blijft niet onopgemerkt door Axel, een verslaggever die veelzeggend De Haai genoemd wordt. Hij heeft zijn eigen binding met het winkelplein en naar een bijzonder verhaal is hij altijd op zoek.

Durft Mia haar gevoel te blijven volgen, ook als dit meer van haar vraagt dan ze zich ooit had kunnen voorstellen? Hoezeer mag ze betrokken raken bij de levens van anderen? En hoe kan ze ervoor zorgen dat de man van haar dromen ook de man van haar leven wordt?

[bol_product_links block_id=”bol__selected-products” products=”9200000030107984″ name=”Ik wist het” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

serious-request

2. Healthy Christmas voor Serious Request

Heb je het al gelezen? Ik doe mee met de dj’s in het glazen huis en eet tot kerstavond gezond en snoep niet! Het doel? Gezond de Kerst is én op een leuke manier geld doneren aan Serious Request. Tijdens het klussen in het nieuwe huis staat 3FM non stop aan. Ik vind SR zooooooo leuk! Ik ben benieuwd of jullie ook zo’n fan zijn en een actie doen?

3. De verhalen achter de briefjes

Ik kwam deze leuke reclame tegen waarin de AH op zoek gaat naar de verhalen achter de welbekende blauwe ‘vraag en aanbod’-briefjes. Ik heb me al heel vaak afgevraagd wie de mensen achter deze briefjes zijn en nu komen we er dus achter! Wellicht in scène gezet, maar ach. Het idee is leuk!

Mag ik overigens even klagen over mijn broek? Want die heeft dus elastiek aan de bovenkant en zakt de héle tijd af en ik kan gewoon niét zitten zonder dat er uitzicht is op… nou ja. IRRITAAANT! Het is niet voor niets een klusbroek. Dus.

4. Alle lieve hulp tijdens het klussen

Zoals jullie allemaal weten ben ik op dit moment heeeeeel druk met klussen in ons nieuwe huis! Afgelopen dinsdag hebben we de sleutel gekregen en donderdag konden we beginnen met het klussen. Alles (echt ALLES) moest geverfd worden, er komen nieuwe vloeren in en er zijn nog heel veel andere klusjes. Op dit moment (zaterdagavond) zijn we al een heel eind en dat hebben we allemaal te danken aan alle lieve hulp die we krijgen van vrienden en familie. Jullie zijn goud waard! Het wordt zó mooi!

Zo voel ik me wel een beetje over het nieuwe huis.

5. Can’t wait!

En ja… ik kan dan ook niet wachten tot we in ons nieuwe huisje wonen! Als we op dit tempo doorgaan, zitten we er voor de Kerst al in! Natuurlijk moeten er daarna nog wel kleine dingen gebeuren, maar wat zou dat fantastisch zijn. Het is zo mooi en groot en aaaah, ik kan niet wachten tot ik het aan jullie kan laten zien!

Ik had jullie heel graag live laten meegenieten, maar mijn Instagram is kapot. Ik moet zo snel mogelijk contact leggen met Instagram om het te laten fixen, want ik begin gewoon ontwenningsverschijnselen te krijgen. Ik heb nu niet eens foto’s gemaakt die ik aan jullie kan laten zien!

6. Wat vind jij van mijn blog?

Omdat ik het belangrijk vind wat jullie van mijn blog vinden, neem ik een lezers enquête af die je binnen een paar minuten invult. Ik zou het heeeeeeeeeeel fijn vinden als je ‘m voor me in wil vullen. Als dank geef ik met Kerst 3 dagen lang cadeautjes weg.

Vul hier mijn enquête in!

Volg mij op BloglovinTwitterFacebook & Instagram voor dagelijkse updates!

6 thoughts on “SweetSixSunday #15 | Klussen, klussen en oh… Ik wist het!

  1. Ik had dat filmpje van Albert Heijn al heel vaak voorbij zien komen in mijn Twitter timeline, maar dit is de eerste keer dat ik hem gewoon maar eens aangeklikt heb. Is inderdaad leuk! Zo tof zijn als alles gewoon echt was, maar ik betwijfel of we daar achter zullen komen, haha.
    Oh, en Ik wist het is inderdaad supergoed! Had echt een beetje en book hangover achteraf. 🙂 Nog succes met klussen, fijn dat het zo goed gaat!

  2. Ohhh nummer 3 is zo leuk 🙂 heel erg leuk om te zien! En ik vind SR ook echt tof om te volgen op televisie en via social media. Succes met klussen 😀

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.