SweetSixSunday #19 | Nieuwe header, team hond & paaldansen

Elke week deel ik mijn SweetSixSunday. De naam klopt natuurlijk voor geen meter, maar het bekt wel lekker. Gewoon zes favoriete en leuke dingen van die week, waar ik geen hele blog mee kan vullen, maar die ik wel even moét delen.

1. Nieuwe header

Ik was al een tijdje niet tevreden met de woorden ‘Mariekevanwoesik.nl’ in mijn oude header, want ik vond ze niet helemaal scherp genoeg. En met het lettertype was ik ook alweer klaar. Gisteren zat ik even te knutselen en ineens ontstond dit. Meteen online knallen, die nieuwe header.

2. Binnenkijken in ons huis

Eindelijk ben ik begonnen met de blogs waarbij je binnen kan kijken in ons nieuwe huis. Ik begon maandag met een blog over onze slaapkamer en aan m’n statistieken te zien, vonden jullie het leuk om even naar binnen te spieken. Gelijk heb je, want dat vind ik zelf ook érg leuk. Heb jij mijn slaapkamer al gezien?

3. Team hond

Zijn jullie team kat of team hond? Ik ben team hond! (Maar ik vind katten ook heel leuk. Of eigenlijk vind ik alle dieren leuk.) Ik verslind alle lieve foto’s en filmpjes met honden, maar dit filmpje vond ik té lief om niet te delen.

Het baasje van deze hond vroeg zich af of zijn hond iets zou doen als hij in gevaar was. Hij deed daarom net of hij verdronk. Kijk wat er gebeurt. AWH!

4. Jullie deelnames aan #spijtisvooraltijd

Ik vind het zo leuk om jullie antwoorden te lezen van de opdrachten van #spijtisvooraltijd! Als je zo’n project bedenkt, hoop je natuurlijk dat er daadwerkelijk mensen mee gaan doen, maar als dat dan ook echt gebeurt, is het zó leuk!

5. Beginners-Intermediate

Herinner je mijn goede voornemen nog? Ik wil dit jaar heel graag de intermediate groep van paaldansen halen (de groep na de beginners). Neeeee, daar ben ik nog lang niet, maar afgelopen week ben ik voor het eerst naar de tussengroep geweest. De beginners-intermediate groep bestond hiervoor nog niet, maar omdat het erg druk werd bij de beginners, is deze groep ontstaan. Hier wordt gekeken naar wat je nog moet leren om bij de intermediate groep te komen. Ik was zooooo blij dat ik mee mocht naar die groep! Alvast één stap dichterbij, yes!

cheesecake

6. Cheesecake

Mij maak je meestal niet blij met taart. Appeltaart vind ik meestal erg lekker en ook een schuimgebakje gaat er wel in, maar de meeste taart sla ik lekker over. Ik vind het gewoon niet zo lekker. Sinds een tijdje heb ik echter een aantal keer zúlke lekkere stukken cheesecake op, dat je me dáár nu wel wakker voor mag maken! Vooral de versies met rood fruit erbij… Mmmm! En dan zo’n bodem waarvan je niet wil weten hoeveel boter erin zit. De bovenste aten we in Roemenië (waar het allemaal zo goedkoop is, dat je wel taartjes kunt blijven eten), maar ook tijdens mijn date met Anne at ik weer een stukje. Misschien binnenkort zelf maar eens een cheesecake maken?

Geniet van je zondag!

Volg mij op BloglovinTwitterFacebook & Instagram voor dagelijkse updates!

14 thoughts on “SweetSixSunday #19 | Nieuwe header, team hond & paaldansen

    1. Dank je wel!! Welnee, ik ben ook helemaal niet lenig of heel sportief, hoor 😉 Paaldansen is voor iedereen!

  1. Die cheesecake ziet er zo lekker uit! Het water loopt me in de mond. Als je er zelf 1 gaat maken hoop ik wel de foto’s te zien hoor!

  2. Ik vind jullie slaapkamer zo mooi geworden! Door drukte met stage, ziek zijn, … heb ik nog geen tijd gehad om je projectje in te vullen maar ik ben het zeker nog van plan! 🙂

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.