SweetSixSunday #2 | Van Antwerpen tot een bevalling

Wekelijks deel ik mijn SweetSixSunday. De naam klopt natuurlijk voor geen meter, maar het bekt wel lekker. Gewoon zes favoriete en leuke dingen van die week, waar ik geen hele blog mee kan vullen, maar die ik wel even moét delen.

#1 Picknicken op de Posbank

Picknicken op de Posbank. Wát een goed idee was dat. We namen allemaal lekkere hapjes mee, zochten het perfecte plekje op. Aten, dronken, lachten, kletsten, bespraken onze reizen. Fijne momenten met dierbaren vrienden.

#2 Mannen die voor de eerste keer een bevalling bekijken

Deze mannen hebben nog nooit een geboorte van dichtbij bekeken. Nu ze dan wel doen, is hun reactie hilarisch! Aan het einde van de film zeggen ze trots: We did it. Ehm… ja.

#3 Antwerpen

Vorige week zondag gingen we met het hele gezin naar Antwerpen en besloot ik gewoon mijn eerste vlog op te nemen. Best wel spannend! Jullie reacties waren heel leuk en positief, gelukkig!

Antwerpen zelf vond ik mooi, maar zeker niet de mooiste stad van België. Eerder dit jaar was ik in Gent, wat ik toch wel een mooiere stad vind. Je schijnt er ook super goed te kunnen winkelen, dus mocht je binnenkort nog een tripje willen plannen, bekijk dan zeker even mijn budget tips.

#4 Utrecht

Woensdag besloten we – na een ochtend hard werken – nog even te genieten van het zeldzaam lekkere weer. We stapten in de auto naar Utrecht, deden er een stadswandeling, genoten van de zon en van elkaar. Héérlijk! Utrecht is een mooie stad! Binnenkort een blog met de hoogtepunten én ik heb die dag gevlogd. Dinsdag komt ‘ie online! Als jullie ‘m weer leuk vinden, wordt dinsdag misschien wel vlog-dag?

#5 Het gaat goed met Bye Bye Buikje

Het was even inkomen, maar ik heb het idee dat ik best aardig in de flow zit nu. Mijn eetdagboek zal er niet 100% goed uitzien, maar dat hoeft van mij ook niet. Ik voel me er in ieder geval al een stukje beter bij. Morgen komt de eerste update online!

#6 Ons nieuwe heideplantje

Toen we laatst bij de bloemist een heideplantje meenamen voor vrienden, besloten we er ook één mee te nemen voor onszelf. Ik vind heide zo moooooi! Een klein stukje Posbank in huis. (Nee, dus niet echt van de Posbank meegenomen, zoals jullie op Instagram dachten.)

Wat was jullie favoriete moment van deze week?

Volg mij op BloglovinTwitterFacebook & Instagram voor dagelijkse updates!

 

8 thoughts on “SweetSixSunday #2 | Van Antwerpen tot een bevalling

  1. Oh, dat picknicken is leuk zo, gezellig! 🙂
    Utrecht is echt fantastisch ja, ik heb er 4 jaar met heel veel plezier gestudeerd en kom er nog steeds heel graag!

    1. Lijkt me een heel leuke studentenstad! Maar ik ben ook best verknocht aan Arnhemmie 😉 Haha

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.