SweetSixSunday #23 | Bananenbrood, Servië en Baked Alaska

Elke week deel ik mijn SweetSixSunday. De naam klopt natuurlijk voor geen meter, maar het bekt wel lekker. Gewoon zes favoriete en leuke dingen van die week, waar ik geen hele blog mee kan vullen, maar die ik wel even moét delen.

1. Interview op iBucketList

Vorige week vertelde ik jullie al over de nieuwe website iBucketList en afgelopen week plaatsten ze ook een interview mij. Over – natuurlijk – mijn bucket list. Benieuwd met welke items ik op dit moment bezig ben? Of in hoeverre geld voor mij een rol speelt bij mijn bucket list? Het hele interview lees je op iBucketList.com.

bananenbrood

2. Heerlijk bananenbrood

Afgelopen week maakten we weer eens bananenbrood en o, wat is dat toch lekker! Wij gebruikten dit recept van Optimavita (maar dan met sojamelk) en aten het brood vervolgens in twee dagen op… Ik eet het brood het liefste met wat jam erop. Aanrader!

belgrade

Foto: George M. Groutas

3. Onze plannen voor Servië krijgen vorm!

In april staat er een reis naar Servië op het programma en onze plannen krijgen steeds meer vorm! We hebben een planning gemaakt met welke dingen we willen zien en doen. En WAUW, wat belooft dat een prachtige reis te worden! Van mooie steden tot slapen in lokale huisjes. Ik kan niet wachten!

4. Onze tuin

Goed, zo’n grote tuin is écht veel werk, maar wat belooft het mooi te worden. Het verschil tussen de keiharde klei met dode planten en onkruid vs. de geharkte grond die er nu ligt, is al zó groot. Over een tijdje gaan we gras zaaien en een schutting plaatsen en dan begint het leuke inrichten natuurlijk. Op Pinterest ben ik al druk aan het zoeken naar leuke bohemian tuinen. Ik zeg: lampionnetjes, vrolijke kussentjes en met vrienden barbecueën!

5. Mooie handbagage

De zoektocht naar mooie, sterke en praktische handbagage koffers is begonnen! In maart vliegen we naar Porto en mogen we alleen handbagage meenemen. Tijd voor eigen trolleys dus! Het bovenste exemplaar kreeg ik van Bagageonline. Is het geen beauty? Ik ga ‘m uitgebreid testen, dus jullie horen er nog meer van!

6. Ben & Jerry’s Baked Alaska

Ik eet nooit Ben & Jerry’s. Jullie snappen waarschijnlijk wel waarom want het is a) veel te lekker, b) veel te slecht voor je en c) véél te duur. Toen vriendinnetje Nicole echter vorige week met deze twee exemplaren kwam aanzetten, wist ik niet hoe snel ik de lepels uit de kast moest vissen. Wat bleek? Ik – de karamellover – vond Baked Alaska nog véél lekkerder dan Joy to the Swirled (wat een briljante naam is, maar met een beetje een standaard smaak). Het ijs smaakt naar marshmellows en er zitten kleine ijsbeertjes van witte chocolade in. Need I say more? Wauw.

Volg mij op BloglovinTwitterFacebook & Instagram voor dagelijkse updates!

14 thoughts on “SweetSixSunday #23 | Bananenbrood, Servië en Baked Alaska

  1. Ik heb woensdag ook Ben & Jerry’s gegeten, vond dat we het wel verdiend hadden na onze drukke werkdagen voor het klussen & verhuizen. Smaakte dan ook extra goed!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.