SweetSixSunday #29 | Jack Daniels DIY, hoepelen en bucket list update

Wekelijks deel ik mijn SweetSixSunday. De naam klopt natuurlijk voor geen meter, maar het bekt wel lekker. Gewoon zes favoriete en leuke dingen van die week, waar ik geen hele blog mee kan vullen, maar die ik wel even moét delen.

1. Ons fotoboek is binnen!

Wij zijn altijd heel fanatiek met fotoboeken maken. Lekker ouderwets, maar we kijken ze écht heel vaak terug. Ze liggen allemaal keurig op een stapeltje in onze woonkamer en regelmatig pakken we er weer een boek bij. Van onze mini tripjes naar Newcastle, Warschau en Porto hadden we echter te weinig foto’s om er boeken mee te vullen. Totdat Geert op het idee kwam om ze alledrie samen te voegen in één boek. Yes!

Ons boek was zo gemaakt en vorige week konden we ‘m ophalen. Kijk ons nou eens shinen op de voorkant. Ik vind fotoboeken zo leeeeuk!

2. Interview

Een tijdje terug interviewde Linda mij over mijn bucket list. Ze wilde oefenen met interviewen voor haar school en plaatste het interviewtje op haar blog. Omdat ze te ver weg woonde, deden we het interview gewoon via Skype.

Benieuwd geworden? Je kunt het interview lezen op haar blog, According to Linda.

3. Jack Daniels DIY

Al in het vorige huis stond deze Jack Daniels fles op me te wachten voor een DIY. Ik vind die flessen namelijk erg mooi, maar… wij drinken eigenlijk nooit alcohol. Gelukkig wilde Ferdi wel een flesje voor me opsparen. Deze week heb ik er eindelijk wat mee gedaan. Ik maakte er namelijke een zeeppompje van!

Ik kocht twee normale flessen vloeibare handzeep en goot de inhoud in de fles Jack Daniels. Vervolgens sloopte ik het slangetje van één pompje en knipte het slangetje van het andere pompje wat in. Het losse slangetje schoof ik over de andere en toen zette ik het pompje op de fles. Het past niet helemaal, maar het blijft wel voldoende goed zitten. En ik vind het er zo leuk uitzien!

4. Hoepelen

Heel blogland is in de ban van de hoepel. Ook ik ben érg nieuwsgierig geworden naar sporten met een hoepel. Bij mijn paaldansstudio kun je er zelfs lessen in volgen. Sportbay.nl stuurde me een fitness hoepel op, die ik ga testen. Ik ga kijken wat het resultaat is als je een maand lang elke dag hoepelt! En natuurlijk zal ik jullie de uitslag geven!

5. Zo boek je goedkope vakanties!

Vorige week vertelde ik al waar je goedkope citytrips vindt. Deze week ging ik nog een stapje verder en gaf ik je tips voor goedkope vakanties. Het is namelijk echt, écht, ECHT mogelijk om voor €1200 drie weken weg te gaan met z’n tweeën. En nog naar een mooi land ook.

roomservice

6. Mijn bucket list

Ik ben weer druk bezig met het uitvoeren van allerlei punten op mijn bucket list! Gisteren vertelde ik al over punt 120 ‘bestel roomservice’, wat ik héél erg leuk vond! Ook voor volgende week heb ik weer een bucket list puntje klaar staan. Ik ben heel benieuwd hoeveel punten ik dit jaar uiteindelijk af kan strepen! Hoe staat het met jullie bucket list?

Volg mij op BloglovinTwitterFacebook & Instagram voor dagelijkse updates!

14 thoughts on “SweetSixSunday #29 | Jack Daniels DIY, hoepelen en bucket list update

  1. Is een fitness hoepel anders dan een gewone hoepel? Ik ben het verleerd en kan geeneens 1 rondje hoepen dan ligt ie alweer op de grond!

    1. Hij is zwaarder. Maar hoepels voor volwassenen zijn sowieso zwaarder. En er zitten van die bubbels op, maar dat hoeft volgens mij niet per se beter te zijn (wel pijnlijker haha). Ik kan het ook niet, hoor!! Ik kan ook niet 1 rondje, haha, dus dat wordt nog wat!

  2. Hoepelen is leuk! Maar uit ervaring weet ik dat je er op het begin behoorlijke blauwe plekken aan over kan houden!

    1. Ja, dat hoorde ik ook inderdaad! Stond in de bijsluiter dat ik het de eerste 2 weken maar 5 minuten per dag mag doen om té erge blauwe plekken te voorkomen, haha!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.