SweetSixSunday #3 | Queen, Sterrenhemel en nieuwe layout

Wekelijks deel ik mijn SweetSixSunday. De naam klopt natuurlijk voor geen meter, maar het bekt wel lekker. Gewoon zes favoriete en leuke dingen van die week, waar ik geen hele blog mee kan vullen, maar die ik wel even moét delen.

1. Queen & Michael Jackson

Ik ben nogal fan van de muziek van Queen. Als Geert het ook zou zijn, zou het hier bijna non-stop draaien, vrees ik. Helaas is Geert dat niet en houd ik me daarom maar een beetje in.

Maar… ik wist dus niet dat Freddy Mercury en Michael Jackson 33 jaar geleden samen een duet hebben opgenomen, genaamd ‘There Must Be More to Life Than This’. Ze hebben dat nummer echter nooit afgemaakt en later heeft Freddy nog een solo versie opgenomen. Dit jaar komt er een nieuwe cd van Queen uit (Queen Foreveren daar staat het duet op!

Ik vind het nummer heel mooi en bijzonder. Vooral omdat je natuurlijk weet dat de twee zangers inmiddels overleden zijn. Gelukkig hoef je niet te wachten totdat het album uit is; het nummer staat allang op YouTube.

2. Sterrenhemel

Er kwam weer een Young Adult uit bij Zomer&Keuning en gelukkig mocht ik ‘m weer reviewen! Sterrenhemel gaat over Sky, die een paar dingen heel zeker weet: ze huilt nooit, de echte wereld bestaat niet uit happy endings en halsoverkop verliefd worden is niet aan haar besteed. Wanneer ze Holder ontmoet, blijkt haar theorie niet helemaal meer te kloppen. Ze komen elkaar elke keer weer tegen tijdens het hardlopen. Holder is een eikel, maar maakt tóch gevoelens los bij Sky. Wat moet ze toch met die jongen?

Ik moet eerlijk zeggen dat ik het boek bijná aan de kant had gelegd. Ik kon er gewoon niet helemaal inkomen, zoals ik bij de andere toppers uit de serie van Z&K wel had. Toch ben ik héél blij dat ik wel door heb gelezen, want halverwege wordt het boek ineens zó mooi. Wauw. Er zit een wending in, die ik niet zag aankomen. Ineens wordt het toch wel serieus en de mooie schrijfstijl zorgde ervoor dat ik er toen doorheen vlóóg. Toch een aanrader dus!

Enne: ik ben alweer in de volgende Young Adult begonnen en ook die is weer geweldig!

[bol_product_links block_id=”bol_5429c9d59e58d_selected-products” products=”9200000026165638″ name=”Sterrenhemel” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

3. Glee

Ik ben absoluut de laatste op deze aardbol die begonnen is met de serie Glee, ik weet het, maar… het is zo LEUK! Eigenlijk is het gewoon Highschool Musical voor volwassenen. Of – nou ja – jong volwassenen dan. Geert vindt het allemaal veel te overdreven, maar lief als hij is, komt hij soms nog bij me zitten ook. Jongens, wat een leven. Ik ben inmiddels bij aflevering 9 van seizoen 1! Nog een héleboel te gaan. Hmmm.

4. Douchen na het sporten

Het lekkerste gevoel op aarde. Nou ja, nu even dan. Vooral in herfst. Thuis komen na het sporten en dan onder de warme douche. En daarna natuurlijk snel doorlopen naar je bank met een dekentje en een kopje thee. Ik heb het heel vaak over dekentjes, maar ik zít ook echt vaak met een dekentje op de bank nu. Ha!

5. Favoriete smoothie recept

Eigenlijk zijn smoothies vooral voor de zomer, maar ik drink ze nu ook nog gewoon lekker, hoor. Mijn favoriete recept op dit moment is er één met banaan, aardbeien en een scheutje sojamelk. Door mijn allergieën kan ik helaas niet teveel variëren met fruit, maar dit is écht een hele lekkkere. Wat is jullie favoriete combinatie?

6. Bezig met een nieuwe layout…

Stiekem ben ik deze layout nu alweer zat. Ik heb hem nog niet zolang, maar hij valt tegen. Er zitten wat kleine schoonheidsfoutjes in en voor de rest vind ik hem vooral te zakelijk en ongezellig. Daarom ben ik maar weer eens begonnen aan een nieuwe! Ik wil er nu wel écht lang mee doen, dus het gaat nog even duren voordat hij af is. Maar in de tussentijd mogen jullie me vertellen wat jullie graag anders zouden willen zien! (Of per se willen houden.)

Wat was er favoriet bij jou deze week?

Volg mij op BloglovinTwitterFacebook & Instagram voor dagelijkse updates!

10 thoughts on “SweetSixSunday #3 | Queen, Sterrenhemel en nieuwe layout

 1. Smoothie met banaan en sinasappel (evt aardbeien) en een scheutje magere yoghurt is mijn favoriet!
  En ach, september is zo mooi dat je nog best een smoothie mag drinken hoor ;).

  1. “…recorded three tracks 30 years ago that were never released, because — really — Michael Jackson showed up to the studio with a llama.

   Well, it was the llama thing combined with their busy, often-conflicting schedules, and Jackson’s distaste for Mercury’s cocaine habit. It’s probably safe that the llama was a significant factor here. The real takeaway is that llamas and cocaine don’t mix, and neither do Michael Jackson and Freddie Mercury.”

   http://www.themarysue.com/jackson-mercury-duets/

   Ik ga voortaan ook overal een lama mee naartoe slepen. Of beter: mijn konijnen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.