SweetSixSunday #9 | Fotoboek, telefoonhoesje en te schattige filmpjes

Wekelijks deel ik mijn SweetSixSunday. De naam klopt natuurlijk voor geen meter, maar het bekt wel lekker. Gewoon zes favoriete en leuke dingen van die week, waar ik geen hele blog mee kan vullen, maar die ik wel even moét delen.

1. Ons fotoboek is binnen!

Eén van de leukste momenten na je reis: het fotoboek dat binnen komt! Ook dit keer heb ik ‘m weer op de terugweg gemaakt. Ik had immers tijd zat, het was twee dagen rijden! Toen we thuis waren, hebben we ‘m meteen besteld en eergisteren kwam ‘ie dan binnen. Zoooo fijn om hem telkens weer even door te bladeren en weer herinneringen op te halen!

2. Mijn nieuwe telefoonhoesje

Mijn prachtige nieuwe telefoon verdiende natuurlijk wel een mooi hoesje! De hele week hield ik angstvallig mijn beschermsticker op de voorkant, totdat mijn hoesje binnenkwam. Van Hoesjemaken.nl mocht ik een prachtig exemplaar uitzoeken en ik koos voor de leren case met een full color foto op de voorkant.

Twee dagen later was ‘ie al binnen en wauw, wat is ‘ie mooi! Ik ben echt heel blij verrast! Ik heb gekozen voor een mooie vakantiefoto van Roemenië (herkennen jullie ‘m ergens van? Haha!)

De case heeft een super luxe uitstraling omdat ‘ie gemaakt is van leer en heel stevig is. De foto is erg mooi op de voorkant gedrukt. Hij ziet er ook niet uit alsof er snel slijtage zal verschijnen, maar dat is natuurlijk altijd even afwachten.

Ik ben er súper blij mee! Veel leuker dan een standaard hoesje en €23,95 (voor de Samsung Galaxy S5) vind ik een hele nette prijs voor zo’n luxe hoesje.

3. Blog Inc

Ik las eindelijk Blog Inc uit. In dit boek staat alles wat je moet weten als blogger. Tips voor een goede SEO, hoe schrijf je een blog en hoe werkt dat eigenlijk met advertorials? Dat laatste ging jammer genoeg (maar wel logisch) wel over de situatie in Engeland. Het boek is ook in het Engels geschreven, maar wel erg goed leesbaar. Ik heb er wel een aantal goed bruikbare tips uit gehaald, maar ik vermoed wel dat hij vooral heel bruikbaar is voor beginnende bloggers.

[bol_product_links block_id=”bol_545df3b0592ec_selected-products” products=”9200000002622532″ name=”Blog, Inc.” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

4. Leuke conversatie tussen vader en dochter

Deze hilarische whatsapp conversatie tussen vader en dochter kwam ik tegen op Facebook en ik kon het niet laten om ‘m hier te delen. Geweldige reactie van die vader, toch?

5. Kusje!

Deze baby leert voor het eerst kruipen en wordt beloond op een wel heel lieve manier!

 

 

 

6. Kijk nou!

Jongens, KIJK NOU! Is dit niet het meest schattige wat je vandaag hebt gezien? Een hondje als teddybeer…!

Volg mij op BloglovinTwitterFacebook & Instagram voor dagelijkse updates!

10 thoughts on “SweetSixSunday #9 | Fotoboek, telefoonhoesje en te schattige filmpjes

    1. Oeps, daar ging even iets mis! Maarre, ik wilde zegen: haha, dat whatsapp-gesprek 😀 Briljante reactie inderdaad. En je telefoonhoesje is echt wel tof, ik ben altijd benieuwd hoelang dat soort hoesjes nou echt mooi blijven!

  1. Hahahahaha die conversatie tussen vader en dochter, hilarisch! Echt hulde voor papa!
    Leuk, je fotoboek! Dan kun je lekker nagenieten! Ik krijg altijd zo’n heimwee als mijn fotoboek binnenkomt… Mooi telefoonhoesje trouwens, staat erg chique! En ook nodig, ik heb een S4 en mijn telefoon viel op vakantie, dag scherm… Au!

    1. Ik heb de mijne gisteren ook laten vallen en het ging helemaal goed! 🙂 Echt stom als je scherm kapot is 🙁

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.