SweetSixSunday #10 | Duikcursus, Istanbul en het Sinterklaasjournaal

Wekelijks deel ik mijn SweetSixSunday. De naam klopt natuurlijk voor geen meter, maar het bekt wel lekker. Gewoon zes favoriete en leuke dingen van die week, waar ik geen hele blog mee kan vullen, maar die ik wel even moét delen.

1. Hoe je moet springen

Ik kwam dit scháttige filmpje tegen van een hond die een baby leert springen. Best lekker om je zondag mee te beginnen, dacht ik zo!

duikcursus

2. Doe een duikcursus cadeau!

Als je nog een leuk cadeau zoekt voor de feestdagen: doe iemand een duikcursus cadeau! Helemaal niet zo duur en hartstikke leuk! Ik zal binnenkort een blog delen met meer cadeau-tips voor de feestdagen.

3. Mannen als vrouw

Ik kwam nog een leuk filmpje tegen, die tegelijkertijd verbijsterend was. Mannen worden opgemaakt door een professionele visagist en het resultaat is verbluffend. Net vrouwen! En knappe ook!

DSC05065

4. Reisherinneringen: Istanbul

Het is altijd heerlijk om terug te denken aan reisjes die al gemaakt hebt. Zo ben ik jaren geleden in Istanbul geweest, maar helaas zonder Geert. Dus ik wil graag nog een keer terug, mét hem. Tot die tijd moet je het met de mooie foto’s en grappige verhalen doen, die ik al over Istanbul schreef.

Sinterklaas

5. Hoera! De Sint is bijna in het land!

Als je me al langer volgt, weet je dat ik gék ben op Sinterklaas. Ik schreef vorig jaar niet voor niets een blog met 10 redenen waarom je best een hele week Sinterklaas mag vieren. Inmiddels zijn de lootjes getrokken en kunnen de voorbereidingen beginnen! We vieren het bij mijn ouders, bij mijn schoonouders én met Ferdi en Nicole. Kortom: we moeten nodig aan de bak met surprises en gedichten!

6. De perikelen van het Sinterklaasjournaal

Je bent nooit te oud voor de perikelen van het Sinterklaasjournaal! En dus kijken wij dat lekker elke avond. Puh. Terug kijken? Dat kan hier!

Kijk jij stiekem ook trouw naar het Sinterklaasjournaal?

 

Volg mij op BloglovinTwitterFacebook & Instagram voor dagelijkse updates!

13 thoughts on “SweetSixSunday #10 | Duikcursus, Istanbul en het Sinterklaasjournaal

  1. Ah wat heerlijk om reisherinneringen op te halen, ik ben ook een keer in Istanbul geweest, maar kan mij er niet veel meer van herinneringen helaas. Gauw een keertje naartoe dus om nieuwe herinneringen te creëren 😀 En het Sinterklaasjournaal is always a good idea <3

  2. De hond springt op de schaduw van baby, misschien zelfs wel om baby te beschermen, top zulke filmpjes.
    En Sinterklaas welkom, samen met je zwarte Pieten!

  3. Istanbul is nog altijd erg de moeite! Ik was er vorig jaar met kerst en nieuwjaar met mijn vriend en we hebben er beiden enorm van genoten! Zo’n leuke Turkse koffiehuisjes, kruidenbazaars, prachtige (en fotogenieke) moskeeën en ook oprecht vriendelijke mensen! Dus volledig terecht dat Istanbul weer op je lijstje staat!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.