Mijn top 6 lekkerste taartjes van over de hele wereld

Geert en ik hebben onszelf een missie gegeven: taartjes testen over de hele wereld. Het liefste cheesecake, maar die kunnen we niet altijd vinden. We houden een top 5 bij met de beste taartjes, maar stiekem deel ik er hier zes, omdat ik niet kan kiezen. Al is de top van Geert wel iets anders dan die van mij. It’s a hard job, maar hé, iemand moet jullie vertellen waar jullie taartjes moeten eten!

newcastle bezienswaardigheden

1. Newcastle, Engeland

Wat mij betreft op nummer één: de cheesecake die we in Newcastle aten. Eén stukje telt als grote lunch en omdat we het zó lekker vonden, hebben we de dag erna weer een taartje gegeten als lunch. Niet doorvertellen, hè? We nemen onze baan gewoon erg serieus.

Waar? Cafè Royal

warschau

2. Warschau, Polen

In Polen at ik dit schuim taartje en Geert een vanille taartje. Ik ben gék op schuimgebak en man, o man wat was deze lekker. Wederom tellend als lunch. Hoppa!

Waar? Cheesecake factory

oradea

3. Oradea, Roemenië

Check die bodem? Daar krijg je toch honger van? De rode saus was lekkerder dan ‘ie eruit ziet. Toppertje voor geen geld.

Waar? Oradea

terschelling cranberry cheesecake

4. Terschelling, Nederland

Terschelling mag ook niet ontbreken! In mei waren we daar voor het eerst en deze cranberry cheesecake stal mijn hart. Deze hoort zéker in mijn top 5 thuis!

Waar? De Branding

sarajevo

sarajevo

5. Sarajevo, Bosnië

In Sarajevo begonnen we met onze taartjes traditie, maar helaas is deze heerlijkheid alweer verstoten naar de nummer 5. Toch waren deze taartjes érg lekker!

Waar? Sarajevo

6. Belgrado, Servië

Een extraatje, omdat Geert hem zo lekker vond. Ik vond hem gemiddeld, maar ja, ik heb dan ook al zoveel lekkers gegeten!

Waar? Belgrado

Oké, nu heb ik zin in cheesecake.

Volg mij op BloglovinTwitterFacebook & Instagram voor dagelijkse updates!

6 thoughts on “Mijn top 6 lekkerste taartjes van over de hele wereld

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.