TAG | Christmas

abby3

Uit het archief: een kleine Abby in de sneeuw. Overload aan schattigheid.

Een overload aan Kerstmis? Het kan me lekker niks schelen, want het is bijna kerst en dan ben ik jarig, dus dan moet ik het al over héél andere dingen hebben. En het sneeuwt op mijn blog en dat staat toch echt het leukste bij kerstfoto’s. Dus. Goed excuus om de chrismas-tag over te nemen van Anne

Christmas Song

♫ Tiny Little Bigband – You Put The X In X-mas. Je weet wel. Hét Serious Request nummer van een aantal jaar terug. Als die aanstaat, ga ik dansen. Gegarandeerd. Hij staat dan ook trots te pronken in mijn Spotify Kerst-afspeellijst.

Christmas Movie

Hoe kan ik hier nou niét Bridget Jones Diary zeggen? Dat kan niet. Precies. Zelfs Geert noemde die als eerste toen ik hem vroeg wat een leuke kerstfilm is. Love her.

Christmas Gift

Wij vieren Kerst niet met cadeautjes, maar hé, laat ik nou tweede kerstdag jarig zijn! Ik vermoed dus dat ik wel cadeautjes krijg. Maar wat? Géén idee! Ik weet zelf niet eens wat ik moet vragen!

Christmas Look

Ik denk dat ik dit jaar voor rode lippen ga. En eyeliner. Marieke zonder eyeliner kan niet. Ik draag al-tijd eyeliner. Liefst met wing, maar daar ben ik niet altijd even goed in. Helaas, want ik vind het zó mooi!

DSC_2062

Vorig jaar wist ik mezelf in een maatje 36 te proppen. Gaat ‘m dit jaar nie worden nie.

Christmas Dress

Eigenlijk koop ik voor mijn verjaardag elk jaar wel een nieuw jurkje, maar dit jaar heb ik al twee bruiloftsjurkjes gekocht waarvan ik er één op mijn verjaardag aan wil trekken. Helaas zijn het van die wij-willen-niet-in-de-wasmachine-jurkjes en dus liggen ze al een eeuwigheid in de wasmand. Hmm… Tijd voor een handwas.

Christmas Hair

Nou, ik zat dus te denken aan een classy staartgeval en toen bedacht ik me dat ik mijn haar kort geknipt heb. Ja, hallo? Dat gaat dus niet. Nou ja. Misschien krijg ik er anderhalve krul in gedraaid? Met goede hoop op geen verbrande oren?

Inside or Outside

Inside. Maar ben ik de enige die zin heeft in sneeuw? Ik durf het bijna niet hardop te zeggen, maar ik houd wel van een witte kerst. Vooral als je binnen zit, in je mooie kerstjurkje en met de verwarming op 22 graden.

IMG_9973

Christmas Perfect

Gezelligheid met familie. En lekkere hapjes. Mooie kerstbomen en heul veul kaarsjes. En… wacht even. MISTLETOE! Zoenen onder een mistletoe staat op mijn Bucket List. Maar… waar koop je die dingen?

Christmas Days

Eerste kerstdag vieren we bij mijn schoonouders. Inclusief zwager, schoonzusje en (een paar uurtjes bij) de oma van Geert. Met heel veel spelletjes. En lekker eten. Jeetje, heb ik het nou alweer over eten?

Tweede kerstdag vieren we bij ons thuis. Met mijn dierbaarste familie (ons huisje is niet zo groot dus ik kon maar heel weinig mensen uitnodigen, helaas). Mijn (schoon)ouders, broertje, zwager, schoonzusje, opa, oma, oom en neefje. We doen een high tea (nee, Marieke, een high tea doe je niet, die éét je) en ik ben nu al aan het bedenken wat voor lekkers we allemaal gaan maken.

IMG_9941

Christmas Tree

Ha! Hebben jullie gisteren al gezien, maar ik ga jullie er gewoon wéér mee lastig vallen. Een 1.80 m nepboom met rode en witte ballen. In volle glorie.

Christmas Ornaments

Onze ‘ballen’ zijn allemaal rood met wit, maar mijn favorieten zijn de cupcakes en die met wit kant. Zooooo mooi! En vrouwelijk. Sorry, Geert. (Zit ‘ie niet mee, hoor. Volgens mij heeft hij het niet eens door.)

IMG_9956

Wit - kopie - kopie-001

[dot_recommends]

Follow my blog with Bloglovin

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.