TAG | Let’s get personal

Op Anne’s blog las ik net de ‘Let’s get personal’-tag en ik vond de vragen zo grappig dat ik besloot ‘m zelf ook in te vullen. Ik vind zelf persoonlijke blogs het allerleukste (om te lezen bij anderen), dus vandaar. Goed, klaar voor een mini-interview met mezelf? JA!

Wat hoor je op het moment van schrijven?
Het zeer romantische geluid van de afzuiger in de badkamer. Ik ben net drie kwartier wakker en ben nog lekker aan het opstarten met blogjes lezen achter mijn computer. In mijn pyjama, ja. 

Heb je ergens trek in op dit moment?
Nou, ik heb wel zin in een ontbijtje, ja! Als ik dit blogje af heb, maak ik een lekkere kom soja met banaan en zadenshit voor mezelf.

Zou je liever tien kinderen hebben of geen kinderen?
Wow, lastige. Ik denk dat ik dan maar voor 10 kinderen ga. Dan geef ik er wel een paar weg, of zo (grapje). Maar niet nu!

Denk je dat je teveel aandacht aan je uiterlijk besteedt?
Soms wel. Het gebeurt regelmatig dat vrienden spontaan bellen of ze langs kunnen komen. Super leuk, maar het gebeurt weleens dat ik dan nog in mijn pyjama of joggingbroek zit. Dan begin ik al heftig naar Geert te gebaren dat ik éérst wil douchen en make-up op wil doen! Maar Geert is van het motto ‘hoe minder make-up hoe beter’, dus op vrije dagen vind ik het ook heerlijk om gewoon niks op te hebben.

Wat doe jij altijd als je nerveus bent?
Stressen! Tot grote ergernis van Geert. Al probeert ‘ie me dan wel heel lief te helpen.

Heb je op dit moment een reden om te lachen?
Natuurlijk! Er is altijd een reden om te lachen! Ik was daarnet bijvoorbeeld om 7.00 uur wakker én uitgerust. Heerlijk om je dag zo te beginnen! En er staat ook best een leuke dag op de planning. Zo meteen komt er een meisje langs om me te interviewen voor haar school, ik moet zelf ook nog naar school en ik heb een ’to do’-list waar onder andere mijn scriptie op staat.

Zou je gelukkiger zijn als het leven een “rewind”-knop zou hebben?
Nee, joh. Hier en nu, dat is het belangrijkste. Is er iets niet helemaal handig gegaan? Jammer dan. Volgende keer beter.

Denk je meer aan het verleden, het heden of aan de toekomst?
Ik probeer zoveel mogelijk in het heden te denken en dat gaat ook erg goed. Toch zijn mijn dromen vaak iets van de (zeer nabije!) toekomst (als in: morgen, volgende week, dit jaar) en ik vind het ook heerlijk om te fantaseren over later.

Wat heb je voor het laatst gedronken?
Water en thee! Maar dat drink ik ook alleen maar, eigenlijk.

Zien mensen jou als optimist of pessimist?
Als optimist, zeker weten! Moet ik dat echt nog uitleggen?

Wat zijn jouw guilty pleasures qua eten?
Paprikachips, frietjes en karamel. Dat laatste haal ik niet eens meer in huis, maar dat eerste. Ai. En we eten ook één keer in de week friet. Standaard.

Wat doe je morgen?
Morgen moet ik naar school en heb ik een date met mijn blog en scriptie. Mijn dagen worden wat eentonig nu ik aan het afstuderen ben, maar hé, nog maar 3 maandjes!

Wat is je stemming op dit moment?
Vrolijk! Ik heb zin in de dag die komen gaat en heb een beetje het ‘kom maar op’-gevoel! Vandaag ga ik mijn ’to do’-list rocken! Hoppa!

Tag overnemen op je blog? Lekker doen, ik tag iedereen! Heb je geen blog? Geef (een aantal) antwoorden in de comments! Vind ik leuk!

Wit - kopie - kopie-001

[dot_recommends]

Follow my blog with Bloglovin

 

24 thoughts on “TAG | Let’s get personal

  1. Ik wilde dat ik én om 7 uur wakker werd én uitgerust was, dat zou fijn zijn!
    Wel een leuke tag, misschien neem ik ‘m wel over 🙂

  2. Aah wat heb je dit onwijs leuk ingevuld en leuk om je op deze manier wat beter te leren kennen <3 Super leuk gedaan en haha niet je kinderen weggeven als het er uiteindelijk tien zijn! Ehmm ja of aan mij, maar niet meer dan twee als het even kan 😉 Echt leuk geschreven Xx

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en GooglePrivacy PolicyenServicevoorwaarden toepassen.