TBL #5: Kaartjes sturen via Postcrossing.com

♫  Noortje Herlaar- Alles Kan

Iedereen wil kaartjes krijgen, want kaartjes zijn leuk. Kaartjes uit het buitenland zijn leuker. Het leukst is een kaartje krijgen uit het buitenland van iemand die je niet kent. En daarom is Postcrossing.com uitgevonden. Ik stuurde een kaartje naar iemand uit de USA. Dat kaartje werd geregistreerd door de ontvanger, waardoor het systeem wist dat het nu mijn beurt was om een kaartje te krijgen.

Vorige week ontving ik ‘m. Afkomst: Brazilië! De afzender stuurde een korte tekst, die ik niet helemaal kon lezen, maar de boodschap was duidelijk. “Brazilië is een mooi land en ik woon in een leuke plaats. Kom eens langs als je wilt. Happy Postcrossing!”

Eén en al vrolijkheid, dat Postcrossing. Je ontvangt mooie kaartjes, met lieve groetjes van mensen die net zo geïnteresseerd zijn in de rest van de wereld als jij. Hartstikke leuk. Voor een keertje dan, want ik denk niet dat ik dit de rest van mijn leven blijf doen. Ik heb nog wel een hele hoop postzegels (Wereld & Europa) over, dus ik kan nog even vooruit. Nu nog bedenken wat voor leuks ik kan doen met alle ontvangen kaartjes.

Ik kan weer iets afstrepen van mijn Bucket List 2012! Zo gaat ‘ie goed! Nu 13 punten te gaan…

Follow my blog with Bloglovin

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.