Wist ik veel dat Terschelling zo leuk was!

terschelling

Begin mei stond er een (familie)weekend Terschelling op de planning. Daar keken we – ondanks dat we toen net terug waren uit Servië – erg naar uit, want we waren er nog nooit geweest en de verhalen waren zo goed! Het werd een héérlijk weekend! Ze gaven slecht weer op, maar uiteindelijk kregen we zon. Er werden zes elektrische fietsen gehuurd en echt, dat was het beste ooit. Het waaide namelijk érg hard en wat is er dan lekkerder dan op je gemakje fietsen, terwijl je keihard vooruit zoeft? Vrij weinig, kan ik je vertellen.

terschelling

terschelling

terschelling

terschelling

We vulden het weekend vooral met fietsen en lekker eten. Op dag één fietsten we de ene helft van het eiland af en op dag twee de andere. Tussendoor stopten we af en toe voor wat drinken en een stukje taart of een héle lekkere lunch. Man, wat kan je goed eten op Terschelling! Elke avond kookte er een ander stel en na het eten speelden we spelletjes. Oh en aten we nog meer lekkers.

lammetje

lammetje

lammetje

lammetje

En wat is Terschelling móói! Ik vind Texel ook leuk, maar Terschelling vind ik nog véél mooier! Ondanks dat er veel toeristen waren, hing er een hele relaxte en gezellige sfeer. En oh mensen, die lammetjes. Hoe scháttig zijn die lammetjes! We stopten telkens na drie meter om met ze te knuffelen en ze te fotograferen. Lammetjes die zonnen, dat is toch wel één van de schattigste dingen die ik ooit gezien heb.

Nu heb ik héél veel zin om alle andere Nederlandse eilanden ook te ontdekken! Ben jij weleens op Terschelling geweest?

Volg mij op BloglovinTwitterFacebook & Instagram voor dagelijkse updates!

5 thoughts on “Wist ik veel dat Terschelling zo leuk was!

  1. Zo’n familieweekend is altijd zo heerlijk! Ik heb een keer wadgelopen naar Ameland en ga dit jaar voor de tweede keer naar Texel, maar Terschelling staat zeker nog op m’n to do-list. Ik hoor er ook zoveel positiefs over!

  2. Wat een leuke foto’s. Ik heb ook erg fijne herinneringen aan Terschelling. Jaren geleden toen er een hittegolf in NL was en wij lekker de zeewind van terschelling door onze haren voelde wapperen een week lang. En zeehondjes kijken!

  3. Ik ben fan van Terschelling, wat een heerlijk eiland! Ik was er tot 6 jaar geleden nooit geweest en vervolgens kwam ik er elk jaar minstens een dag. Nu woon ik verder van Harlingen af, en wil ik Schiermonnikoog weer ontdekken. Het is minstens 10 jaar geleden dat ik daar was, dus dan moet dat ook echt weer! 😉

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.