Terugblik op mijn goede voornemens van 2015

goede voornemens

Ik houd van lijstjes en van plannen maken, dus ik maak elk jaar toch weer goede voornemens. Ik ben tweede kerstdag jarig én er is een nieuw jaar, dus ik denk toch altijd weer: nieuw jaar, nieuwe kansen. Daarbij maken we ook altijd plannen voor ons bedrijf voor elk jaar, want we willen natuurlijk wel ergens naartoe werken!

In 2015 was ik lekker fanatiek met 5 goede voornemens. Om eerlijk te zijn heb ik er bijna een jaar niet naar gekeken, dus ik had geen idee wat mijn voornemens ook alweer waren. Oeps. Nou, tijd om te kijken hoe ik het er vanaf gebracht heb.

Blijven leven van ons bedrijf en hem nog groter laten groeien

Yes! Dat is méér dan gelukt! Dit jaar filmden we meer dan 40 bruiloften en maakten we films voor een heleboel leuke bedrijven en evenementen. Dat vind ik echt vét leuk, want mijn baan is de beste en ik hoop dat ik dit nog heeeeeel lang kan blijven doen!

Een nieuwe uitdaging vinden

Begin dit jaar had ik het gevoel dat ik toe was aan een nieuwe uitdaging. Toen in mei het trouwseizoen begon, hadden we het zo druk dat ik dat alweer een beetje vergeten was, maar inmiddels zijn we met iets heeeeel leuks bezig dat te maken heeft met ons bedrijf. Ik kan helaas pas in februari meer vertellen, maar dit is zeker mijn leuke, nieuwe uitdaging geworden!

Boek 3 schrijven en uit laten geven

Het schrijven en uitgeven van een chicklit (zoals ik bedoelde) is niet gelukt, maar ik heb wel samen met Geert een kinderboek geschreven wat in eigen beheer is uitgegeven en online en in een winkel te koop. Ik heb er lang over nagedacht of dit ook ’telt’ als bucket list item, maar jullie vonden van wel, dus ik vind dat hij ook telt als goed voornemen.

Een onvergetelijke reis maken

In 2015 hebben we veel mooie reizen gemaakt, maar de meest onvergetelijke is die naar Roemenië. Het was onze tweede reis naar Roemenië en we hebben werkelijk elk vet ding gedaan dat we tegenkwamen. Paragliden, over de mooiste weg ter wereld rijden, ziplinen over watervallen, we hadden de tijd van ons leven!

De intermediate groep van paaldansen halen

Ik dacht: ik heb een jaar om dat te halen, dat moet toch lukken. Maar paaldansen is moeilijk en zwaar en ik had maar 1 uur les in de week. Ik heb het dus niet gehaald. Sterker nog, ik heb me in december (tijdelijk) uitgeschreven omdat ik gewoon weken geen tijd had om te gaan. Het is (gelukkig!) super druk met werk en ik ben weer fanatiek aan het hardlopen en aan het trainen voor een wedstrijd, dus elke sporttijd die ik heb, besteed ik op mijn hardloopschoenen. Dan maar even niet meer paaldansen. Hopelijk snel weer, want ik vond het écht heel leuk!

Wow, een score van 4/5! Ik ben er blij mee! Dat had ik eigenlijk niet verwacht. Tijd om na te denken over mijn goede voornemens voor 2016. Maar als dat jaar weer lijkt op 2015 ben ik heel erg blij!

Volg mij op BloglovinTwitterFacebook & Instagram voor dagelijkse updates!

9 thoughts on “Terugblik op mijn goede voornemens van 2015

  1. Goed bezig Marieke, ga zo door ! ) tjonge, ik lijk wel ’n juf die zoiets ook altijd op een rapport schrijven…..O , ja, dát ben ik natuurlijk ook? )

  2. Waah lekker gedaan. Ik had overigens niet gedacht dat paaldansen zo moeilijk is, maar tof dat je dat nog niet hebt opgegeven. Maar je hebt al 4 van de 5 gehaald. Lekker gedaan!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.