Beleef je eigen ‘The Hangover’ moment met deze geweldige escape room!

the-hangover-escape-room-groot

Ik word zo blij van escape room eigenaren met een passie voor hun vak! Dat merk je meteen. Zo ook bij escape room Lock’d. We werden heel vriendelijk ontvangen en de eigenaren vertelden super enthousiast over hun escape rooms en al hun plannen. Zo leuk! Wij kregen er steeds meer zin in om hun kamers te spelen en we hadden geluk, want we mochten beide kamers testen! Vandaag vertel ik je alles over ‘The Hangover’, de escape room waarin je – à la de bekende film – wakker wordt met een gigantische kater en één grote vraag: wat is er de vorige nacht in vredesnaam allemaal gebeurd?

Escape Room in Winterswijk

Escape Room: The Hangover van Lock’d
Plaats: Winterswijk
Moeilijkheidsgraad: ★★★★☆
Aankleding: ★★★★★

Aantal spelers: 2-7
Prijs p.p. met 4 personen: €23,75 – €30
Ontsnapt? Ja, in 53.57
Cijfer: 9,3

Het verhaal achter The Hangover

In The Hangover word je met een gigantische kater wakker in een politiecel. Je hebt géén idee wat er de vorige nacht is gebeurd, maar je komt er al snel achter dat je hoofdverdachte bent in een moordzaak. Uiteraard heb je niks gedaan, maar ja, bewijs dat maar eens als je zelf niet eens weet wat er gebeurd is…

In deze escape room ga je langzaam terug in de tijd en beleef je de hele nacht eigenlijk opnieuw. Met als doel jouw onschuld te bewijzen. Maar… wie heeft het dan wel gedaan?

the-hangover-escape-room

Wat vonden wij ervan?

Wat een gaaf concept heeft The Hangover! Ik kan alvast verklappen dat de escape room uit meerdere ruimtes bestaat, met ieder een prachtig uitgewerkt thema. Het concept ‘beleef de hele nacht opnieuw’ is echt ontzettend gaaf uitgewerkt! Wij huppelden echt vol enthousiasme door de escape room heen. Wat súper gaaf gedaan! De beleving staat bij deze escape room echt bovenaan!

De escape room had vrij veel slotjes, maar dat vonden wij dit keer helemáál niet erg, want er zat gewoon een ontzettend goed verhaal in (en dat vinden wij heel belangrijk!). Maar nog belangrijker zijn natuurlijk de puzzels en die waren ook heel erg leuk. Alle ruimtes staan met elkaar in verbinding en je moet ook echt alle informatie onthouden en meenemen met de volgende opdrachten. Maar je hebt ontzettend veel te doen, dus een beetje tempo maken is niet onbelangrijk!

Wij vonden The Hangover echt een unieke en héle leuke escape room en konden bijna niet geloven dat hij alweer drie jaar oud is… Wij zijn wild enthousiast en zetten ‘m gewoon keihard op de eerste plek in onze top X ‘Leukste escape rooms van Nederland’!

Op zoek naar een leuke Escape Room? Hier vind je de Escape Rooms die we tot nu toe getest hebben: de leukste Escape Rooms van Nederland!

♥ Mariek

Deze Escape Room mochten we testen op uitnodiging van Lock’d,
maar dat beïnvloedt mijn mening niet.

Volg mij op BloglovinTwitterFacebook & Instagram voor live avonturen!

6 thoughts on “Beleef je eigen ‘The Hangover’ moment met deze geweldige escape room!

  1. Klinkt echt heel leuk; gezien jullie rijtje rooms mogen jullie bijna spreken van ‘ervaringsdeskundigen’ op escape gebied!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.