Even een lekker maskertje

the-incredible-pore-mask

the-incredible-pore-mask

Ik las op verschillende blogs goede verhalen over The Incredible Face Mask, dus toen ik de vraag kreeg of ik The Incredible Pore Mask wilde testen, was ik dan ook erg benieuwd! Hoewel ik weinig problemen met mijn huid heb (op eczeem na, maar dat zit inmiddels niet meer op mijn gezicht, gelukkig!), kan iedere huid af en toe wel een maskertje gebruiken. En deze belooft ook nog je poriën kleiner te maken!

The Incredible Pore Mask

The Incredible Pore Mask is een maskertje dat je huid reinigt en vuil en onzuiverheden verwijdert. Het gezichtsmasker doet eigenlijk vier dingen:

  1. Het verwijdert overtollig talg en olie
  2. Het reinigt de poriën diepgaand
  3. Het verfijnt en sluit de poriën
  4. Het maakt de huid glad en zuiver

Het wordt aangeraden om het masker wekelijks te gebruiken, maar je zou na één behandeling al resultaat moeten zien. Dat wilde ik weleens uitproberen!

O, en voor mij een heel belangrijk punt: de producten van MayBeauty worden niet op dieren getest.

the-incredible-pore-mask

the-incredible-pore-mask

the-incredible-pore-mask

the-incredible-pore-mask

 

Hoe werkt het?

Stap 1
Breng het masker gelijkmatig aan op je gezicht.

Stap 2
Laat het 15-30 minuten opdrogen.

Stap 3
Spoel het masker af met warm water.

the-incredible-pore-mask

Wat vond ik ervan?

Eigenlijk was de huid op mijn gezicht vrij rustig, op een klein rood plekje op mijn wang na. Daarbij was ik vooral erg benieuwd naar wat het masker met mijn poriën zou doen. Vroeger gebruikte ik regelmatig zo’n ‘neussticker’ om mee-eters te verwijderen, maar de laatste keren werkte dat voor geen meter, dus dat had ik al jaren niet meer gedaan. Ik was benieuwd of ik echt verschil zou merken met dit masker!

Bij het opendoen van de verpakking viel me meteen één ding op: het maskertje ruikt super lekker! Wel zo fijn aangezien je het op je gezicht aanbrengt. In elke verpakking zit 10 gram die je gelijkmatig aanbrengt op je gezicht. Het voelt daarna een beetje als zo’n kleimasker. Het masker wordt vrij snel droog en aan het einde van de tijd is hij zelfs vrijwel helemaal droog. Je voelt het masker echt aan je gezicht trekken. Ik vind dat altijd wel fijn, dan krijg je het gevoel dat het echt werkt! Maar eten en drinken kun je beter van tevoren doen, want aan het einde van de rit kun je je mond bijna niet meer opendoen, zonder dat je hele gezicht ‘scheurt’, haha!

Na 30 minuten heb ik het masker er met een warm washandje vanaf gehaald. Dat ging best makkelijk en ik hield er geen enorm rode huid van over (wat ik nog weleens na een maskertje heb van het ‘poetsen’).

the-incredible-pore-mask

Werkt het?

Het eerste wat me opviel nadat ik het maskertje eraf had gehaald, was dat het rode plekje op mijn wang veel minder rood was dan vóór het maskertje. Fijn! En ook de poriën bij mijn neus leken echt kleiner en vielen minder op. Daarnaast had ik echt van die zachte baby wangetjes (en dat duurde de hele avond)! Mijn gezicht voelde gewoon heel schoon. Lekker! Dus ja, ik vind dat het werkt!

30% korting!

Wil jij dit maskertje ook proberen? Dan heb ik goed nieuws! Via deze kortingslink krijg je 30% korting op de maskertjes met de code ‘mariekemask’! 🙂 Dat maakt het een stuk leuker, of niet?

De code is beperkt geldig.

♥ Mariek

Advertorial

VOLG MIJ OP BLOGLOVINTWITTERFACEBOOK & INSTAGRAM VOOR DAGELIJKSE UPDATES!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.