Red je verdwenen zusje, in The Sleepover escape room!

the-sleepover-escape-room-groot

Na The Hangover mochten we meteen door om The Sleepover te spelen. Super tof, want over The Hangover waren we héél enthousiast! Die staat namelijk op nummer 1 in ons escape room klassement! Je snapt dat wij heel benieuwd waren naar de nieuwste escape room van Lock’d. Was deze kamer net zo vet als The Hangover? 

Escape Room in Winterswijk

Escape Room: The Sleepover van Lock’d
Plaats: Winterswijk
Moeilijkheidsgraad: ★★★★☆
Aankleding: ★★★★★

Aantal spelers: 2-7
Prijs p.p. met 4 personen: €23,75 – €30
Ontsnapt? Ja, in 50.00
Cijfer: 9,0

Het verhaal achter The Sleepover

The Sleepover is het nieuwste pareltje van Lock’d. Het is een escape room 2.0, wat inhoudt dat er geen sloten in de kamer te vinden zijn en alles is voorzien van de nieuwste technieken. Je snapt dat wij hier altijd HEEL blij van worden, want hierdoor is de hele beleving van de escape room nog groter.

In The Sleepover is je zusje spoorloos verdwenen na een logeerpartijtje bij je opa en oma. Jij was er dit keer niet bij, dus je hebt geen idee wat er gebeurd is. De grote vraag is: kun je je zusje redden?

In deze escape room onderzoek je het hele huis van opa en oma op zoek naar aanwijzingen. Wat is er met je zusje gebeurd? Waar is ze nu? En ben je nog op tijd om haar te redden?

Wat vonden wij ervan?

We kunnen wel concluderen dat wij erg fan zijn van de escape rooms van Lock’d. Want ook The Sleepover zit weer fantastisch in elkaar! Allereerst de aankleding: die is weer geweldig. Alles ziet er prachtig uit en overal is super goed over nagedacht. Je bevindt je dus in het huis van opa en oma en het is ook ECHT alsof je in een huis bent en van kamer naar kamer loopt. Echt top!

Dan de 2.0 technieken waar wij altijd zo blij van worden. Ook die zitten goed in elkaar. Alles werkt soepel en reageert meteen op de acties die je uitvoert. (Dat wil in oudere escape rooms nog weleens haperen namelijk.) Daarbij zitten er een paar hele leuke effecten in, die ik hier natuurlijk niet ga verklappen, maar die het verhaal nog leuker maken.

Het verhaal staat – net als bij The Hangover – weer heerlijk centraal bij deze escape room. Je lost niet alleen puzzels op, maar speelt ook echt een verhaal. Dát is wat een escape room goed maakt. 😀 Het verhaal is trouwens spannend, maar niet eng. Het had misschien nog wat enger gemogen, al zal lang niet iedereen dat met ons eens zijn.

De puzzels waren ook weer top. Ze pasten goed bij het verhaal en waren erg leuk. Toen wij deze kamer speelden, hadden ze net een extra puzzel toegevoegd en wij snapten helemaal waarom. Dat is best een ‘grote’ puzzel (die wat langer duurt) en anders waren we te snel door de kamer heen gevlogen. Een goede verbetering dus.

Kortom: woon je in Winterswijk of ben je binnenkort in de buurt? Ga dan zeker even langs bij Lock’d en speel één van hun escape rooms! (Of nog beter: speel ze allebei! You know you want it!) Ondertussen kunnen wij niet wachten tot er een nieuwe kamer verschijnt van Lock’d!

Op zoek naar een leuke Escape Room? Hier vind je de Escape Rooms die we tot nu toe getest hebben: de leukste Escape Rooms van Nederland!

♥ Mariek

Deze Escape Room mochten we testen op uitnodiging van Lock’d,
maar dat beïnvloedt mijn mening niet.

Volg mij op BloglovinTwitterFacebook & Instagram voor live avonturen!

6 thoughts on “Red je verdwenen zusje, in The Sleepover escape room!

  1. Dit was echt een leuke escape room om te doen! Alles werkte perfect! Daar houd ik wel erg van! Vooral de puzzels waren origineel, waar ik als echte puzzelaar ook blij van wordt. Dus, ik meen oprecht, ga hier heen als je in de buurt ben!

  2. Echt een hele mooie escape room. Echt die techniek allemaal was wonderbaarlijk en op een leuke manier erg spannend gemaakt!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.