Over toffe week gesproken…

Marieke & Dory klein

Ik heb me daar toch een toffe week, het is niet normaal! En hij is nog niet eens afgelopen! Dat belooft wat! Maandag begon al met hele positieve feedback op mijn blog (mijn blog werd ‘gekeurd’ door iedereen die op Twitter meedeed aan #blogpraat). Daar was ik natuurlijk heel blij mee! Om de puntjes op de i te zetten heb ik de afgelopen dagen nog wat gewerkt aan de layout, wat je bijvoorbeeld terug ziet in het menu.

Woensdag was een hele spannende dag. Die dag had Geert namelijk zijn laatste gesprek op de Pabo én hoorde hij dus of hij geslaagd was. Omdat we daarna gelijk door zouden gaan naar mijn schoonouders wachtte ik beneden in de kantine op hem. Na een uur dacht ik écht dat het mis zou zijn, maar gelukkig kwam daar een stralende meneer van de trap af gehuppeld en stak hij zijn duim omhoog. GESLAAGD! Met een 8! YES! Wat een gewéldig nieuws!

Gisteren was ook al zo spannend; die ochtend gingen we namelijk onze eerste auto (eh… bus) ophalen! Een auto! Eindelijk! Ik kan je niet vertellen hoe blij ik daarmee ben! (Oké, ik zal stoppen met de uitroeptekens.) Nooit meer uren in de trein terwijl je dezelfde afstand in 20 minuten met de auto rijdt. Nooit meer ergeren aan vertraging (oké, ik heb nog wel een jaar ov, maar die zal ik alleen gebruiken als ik alleen ergens naartoe reis en dat gebeurt niet zo vaak). Nooit meer halsoverkop naar mijn (schoon)ouders om een auto te lenen (dank jullie wel dat we altijd gebruik mochten maken van alle auto’s!! We zijn jullie eeuwig dankbaar).

Het is een Citroën Nemo en we noemen ‘m Dory.
Had ik al gezegd dat ‘ie heeeeeerlijk rijdt?
Ik voel me zó stoer in een busje!

Op de terugweg naar huis werden we gebeld of we weer een bruiloft willen filmen (natúúrlijk, graag zelfs! Altijd leuk!) en als klap op de vuurpijl is Geert vandaag jarig! 22 is ‘ie geworden. Ouwe lul.

Follow my blog with Bloglovin

7 thoughts on “Over toffe week gesproken…

  1. Hihi nee dan zal ik je ook maar niet zeggen hoe oud ik ben, en mijn vriend ;). Het moet vast heerlijk zijn om je eerste auto te bezitten! Lekker van genieten zou ik zeggen, en fijn weekend, hopelijk net zo leuk als de afgelopen dagen!

    1. Aaah zo bedoel ik het niet, hoor 🙂 Hihi! Maar als er iemand van ons jarig is, denk ik altijd: ‘WE ZIJN AL ZO OUD EN WE MOETEN NOG ZOVEEL DOEN EN WE MOETEN NU GENIETEN WANT DIT IS DE MOOISTE TIJD VAN ONS LEVEN’-onzin. Vandaar. Jij ook een heel fijn weekend!!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.