Mijn super vette koffer voor Amerika! (Een Tommy Hilfiger koffer van Duifhuizen tassen en koffers)

koffer-tommy-hilfiger

koffer-tommy-hilfiger

Waarschijnlijk hebben jullie het al gelezen, maar IK GA NAAR AMERIKA! Als mensen me vroegen naar welke landen ik écht nog eens zou willen (als ik er nog maar een paar mocht kiezen), was Amerika (de Verenigde Staten dus) er één van. Een roadtrip door de USA staat niet voor niets op mijn bucket list: het lijkt me gewoon héél erg vet!

Inmiddels hebben we al héél wat travel gear verzameld. Handbagage trolleys, backpacks, een koffer, packing cubes en weet ik wat al niet meer (er staan alleen al twee bakken vol accessoires op zolder!), maar… er miste nog een koffer! Op onze reis naar de VS willen we graag twee grote koffers meenemen, maar we hadden er maar één! Toen ik laatst gemaild werd door Duifhuizen tassen en koffers met de vraag of ik een koffer wilde testen, leek het me dus erg leuk om alvast een koffer voor Amerika uit te zoeken! Het werd de Tommy Hilfiger koffer 4-wiel 65cm cruise cabin white en vandaag ga ik je vertellen waarom ik die koffer koos en hoe hij bevalt!

Waarom koos ik deze koffer?

  • Ik wilde een écht leuke koffer met een bijzondere print. Niet alleen omdat ik dat leuk vind, maar ook omdat je ‘m dan véél makkerlijker van de bagageband kan vissen én omdat ik laatst las dat dat belangrijk is als je koffer kwijt raakt. (Als je dan moet zeggen dat je een zwarte koffer hebt, barsten de vliegveldmedewerkers meteen in lachen uit. Mijn neefje zou zeggen: die vind je nooit meer, te-rug.)
  • Ik wilde een harde koffer. Want dat vind ik veel fijner en steviger.
  • Er moest een TSA-slot op zitten. In Amerika maken ze namelijk je koffer open om alles te checken. Voor een TSA-slot hebben ze een soort loper, maar als er géén TSA-slot op zit, breken ze je koffer open (of je moet je koffer zelf al open laten).
  • Hij moest 4 wieltjes hebben en geen twee. Want dat vind ik lekker makkelijk rollen op het vliegveld.
  • Ik besloot een koffer te kiezen van een écht goed en bekend merk. Omdat ik heel nieuwsgierig was of dat nou echt verschil maakt met een goedkopere koffer.
  • Er moest lekker veel in passen. Want we gaan drie weken weg en het is dan geen zomer. Truien nemen nu eenmaal meer ruimte in beslag dan topjes. Deze koffer is 42 x 25 x 65 cm (68 liter).
  • Hij moest niet te zwaar zijn. Des te lichter je koffer, des te meer je mee kunt nemen. Deze koffer weegt 3,7 kg.

koffer-tommy-hilfiger

De buitenkant

In eerste instantie sprong deze koffer er voor mij uit vanwege de buitenkant. Zoals ik eerder noemde, wilde ik graag een leuk en opvallend printje en het leek me nou zo leuk om bij de bagageband te staan en mijn über-Nederlandse koffer voorbij te zien komen met z’n rood-wit-blauwe vlag! Daarbij is dit érg makkelijk uitleggen mocht de koffer kwijtraken: het is meteen duidelijk uit welk land de eigenaar komt.

Hij heeft me toch een partijtje soepele wielen!

De koffer heeft dus een harde buitenkant, gemaakt van sterk polycarbonaat. Dat vind ik erg fijn, want je weet hoe er soms gesmeten wordt met koffers op een vliegveld… Verder heeft hij een uitschuifbare trekstang, een handvat aan de zij- en bovenkant en vier multidirectionele soepele wielen. En over die wielen wil ik het toch eens even hebben, want HALLELUJAH die gaan me toch een partijtje SOEPEL! Ik wilde verschil zien met goedkopere koffers, nou, dat heb ik gezien! Je kunt deze koffer met je pink een rondje laten draaien, zo soepel gaan die wielen.

Conclusie van de buitenkant: hij ziet er leuk en zeer stevig uit en hij heeft super soepele wielen, waar ik zwáár van onder de indruk ben.

koffer-tommy-hilfiger

De binnenkant

De binnenkant is vrij gewoon. Het is mooi afgewerkt met een Tommy Hilfiger streepje op de stof. Je hebt twee vakken; het onderste vak heeft twee elastische inpakbanden en het bovenste vak een schot. In het schot zit nog een extra vakje voor kleine spulletjes. Gewoon prima!

Kost da?

Ja, dat is dus het enige nadeel van deze koffer: hij is best wel aan de prijs. Hij kost namelijk €249, schoon aan de haak. Máár, koffers zijn altijd duur en de goedkope koffers die vrienden van ons mee naar Amerika namen, waren op de heenweg al stuk. Ik vind het dus een fijn idee dat onze nieuwste aanwinst dan weliswaar een stuk duurder is, maar als het goed is wél een heleboel jaren meegaat én mijn spullen veilig aan de andere kant van de oceaan brengt.

♥ Mariek

Van Duifhuizen tassen en koffers mocht ik een koffer uitzoeken om te reviewen.

VOLG MIJ OP BLOGLOVINTWITTERFACEBOOK & INSTAGRAM VOOR DAGELIJKSE UPDATES!

13 thoughts on “Mijn super vette koffer voor Amerika! (Een Tommy Hilfiger koffer van Duifhuizen tassen en koffers)

  1. Super leuk! Ik ga binnenkort voor een jaar naar Amerika en moet alle reisartikelen nog kopen. net een koffer aangeschaft, een barbieroze haha. Benieuwd naar je verhalen!

  2. Wat een mooi exemplaar! Het is inderdaad niet handig om te willen besparen op een koffer. Wij hadden er ook ooit eentje die bijna uit elkaar viel, we hebben het er nog maar net mee gered tot aan de bestemming zonder kleding rond te strooien. Gaaf dat jullie naar de VS gaan, mooi vooruitzicht!

  3. Heey’ heb je de koffer nog te koop ? Ik heb interesse maar Wat vraag je er voor ? Groetjes felice 🙂

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.