TRAVEL MOVIE| Slovenië

Daar is ‘ie dan: de vakantiefilm van Slovenië! Hij is wel met de telefoon van Geert gefilmd (!) omdat we niet gepland hadden om een vakantiefilm te maken, maar hij geeft een goed beeld van het geweldige land waar wij een week doorheen hebben getrokken!

Vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal!

Follow my blog with Bloglovin

20 thoughts on “TRAVEL MOVIE| Slovenië

 1. Wat een toffe film zeg. Slovenie is geweldig. Wij hebben daar een paar jaar geleden een cursus raften in de winter gevolgd. Supergaaf!

 2. Superleuk filmpje! Ik heb al van veel plaatsen daar gehoord, aangezien mijn zus al enkele keren naar Slovenië is geweest, maar ben er zelf nog nooit geraakt. Na het zien van dit filmpje wil ik toch zeker wel eens gaan 😀

 3. Hee Marieke ! ik ga deze zomer naar oostenrijk en we zitten vlakbij slovenie dus was ik op zoek naar mooie dagtochten naar slovenie. Ik dacht al dat het daar heeeel mooi was ! Op mijn zoektocht naar mooie dagtochten kwam ik op jouw blog terecht ..ik heb hem meteen in “mijn favorieten” gezet !! WAUW !! Ik geniet nu al zo veel van mijn vakantie voorpret. Ik heb genoten van jouw verhalen , prachtige foto`s en het vrolijke filmpje ! Bedankt voor je tips ! ik heb veel aantekeningen gemaakt !
  Mag ik je vragen welk reisgidsje je mee had genomen ?
  Alvast bedankt !
  Groetjes ! Colette

  1. Aaah wat ontzettend lief van je en leuk om te horen Colette!! Ik word er helemaal blij van! Ik had een klein reisgidsje van Globus mee, zo’n dunnetje. Heel veel plezier op je reis én met de voorbereidingen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.