TRAVEL | Onze reishoogtepunten uit 2013!

Notre Dame2

2013 was een goed jaar qua reizen. Geert en ik maakten mooie tripjes en maakten geweldige avonturen mee. We konden aardig wat landen afstrepen van onze reis en hebben geweldig genoten. We kunnen niet wachten tot de volgende reis voor de deur staat (de eerste is al geboekt, een weekendje Brussel!), maar voor nu nog even een overzichtje van de leukste reismomenten van 2013. Kijk je mee?

Parijs | Het uitzicht bij de Sacre-Coeur 

Eiffeltoren4

Sacre Coeur

Uitzicht2

Januari 2013

Het beklimmen van de Eiffeltoren stond op mijn Bucket List en vond ik erg leuk, maar het echte hoogtepunt was denk ik toch het uitzicht bij de Sacre-Coeur. Want hallelujah, dát was wat je noemt een uitzicht. Prachtig! En helemaal omdat de Sacre-Coeur zelf in een prachtig licht gezet werd. Nice!

Polen | Auschwitz

Auschwitz1

Auschwitz3

Auschwitz4

Juli 2013

Een zeer indrukwekkend punt op mijn Bucket List dat zeker niet in deze lijst mag ontbreken. Meer hierover lees je hier.

Slowakije | Het Slowaaks paradijs

Slowaaks paradijs

IMG_9633

Juli 2013

Het Slowaaks Paradijs is absoluut het mooiste natuurgebied dat ik ooit heb gezien. Daar doorheen wandelen is een hoogtepunt van je leven, denk ik. Natuurlijk was het hele Mountain-Rescue verhaal ook een dingetje dat we nooit meer vergeten…

Hongarije | Tokkelen & Boedapest

Tokkelen3

Boedapest11

Juli 2013

In Hongarije herontdekte ik de kick die je krijgt van spannende dingen. We tokkelden van de berg naar beneden. Geert met zwetende handen wegens zijn hoogtevrees, ik met twinkelende oogjes. Allebei vonden we het voor herhaling vatbaar. En Boedapest, oh Boedapest. Je hebt ons hart gestolen, jij prachtige stad.

Oostenrijk | Schönbrunn Paleis

Wenen5

Juli 2013

Het was duur, druk en overal was goud. Een Efteling beleving pur sang. Maar goed, wel iets dat je gezien moet hebben.

Tsjechië | Het uitzicht op de toren in Praag

Praag21

Juli 2013

Ikzelf was al eens in Praag geweest, maar Geert nog niet eerder. Het hoogtepunt van ons bezoek aan Praag, was denk ik wel het uitzicht op de toren. Je zag het plein, de typische ‘bozige’ gebouwen en de mensen. Mooi.

Nederland | De gemeentegrotten van Valkenburg

Diary3

November 2013

Tijdens ons weekendje naar Limburg bezochten we de gemeentegrotten van Valkenburg waar ze gigantische schuilbunkers in hebben gebouwd, met bedden en sanitair voor duizenden mensen. Wisten jullie dat? Ik niet. Heel indrukwekkend om doorheen te rijden met het treintje!

Wat was jouw reishoogtepunt van dit jaar?

Wit - kopie - kopie-001

[dot_recommends]

Follow my blog with Bloglovin

16 thoughts on “TRAVEL | Onze reishoogtepunten uit 2013!

 1. Wauw! Mijn reishoogtepunt was Krakau & Auschwitz! We gingen er vooral heen voor Auschwitz, maar wat is Krakau een verrassend mooie stad zeg!

 2. Auschwitz wil ik zeker nog eens bezoeken…
  Mijn reishoogtepunten waren onze vakantie in Spanje vanwege het feit dat we verrast werden door de schoonheid van de streek (Costa Brava) en de vakantie met mijn ouders in Oostenrijk vanwege het feit dat ze 40 jaar getrouwd waren en natuurlijk omdat Oostenrijk ons favoriete land is!

  1. Oostenrijk is prachtig, maar in Spanje ben ik nog nooit geweest (wel Mallorca)! Klinkt goed!

 3. Mijn hoogtepunt en dieptepunt vallen tegelijk: Frankrijk… Wat een mooi reisjaar heb je erop zitten! Vooral landen die niet zo voorspelbaar zijn maar toch moois te bieden hebben.

  1. Nou, dat was wat, Leonie! Gelukkig ben je er positief mee verder gegaan. En inderdaad: onverwachte schoonheid op mijn reislijst 🙂

 4. Wat heb jij prachtige tripjes gemaakt! Ik wil ook een tripje door Oost Europa maken, misschien wel komend jaar *we kunnen dromen*. Mijn favoriete tripje was…. lastig. Dat verschilt iedere dag haha. Ik was erg dol op Barcelona, waar ik tien dagen low budget was 🙂

  1. Jij hebt ook héél mooie tripjes gemaakt, Milou! Ik ben jaloers op je trip naar Kopenhagen, maar ik mag natuurlijk absoluut niet jaloers zijn. Misschien gaan wij dit jaar wel naar Kopenhagen, maar als mijn reisjaar ook maar een fractie zo mooi wordt als dit jaar, ben ik een gelukkig mensch! Ik ben heel benieuwd naar al jouw reisverhalen, want je hebt al zoveel moois op de planning staan!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.