Mijn super geweldige uilen trolley

trolley

De afgelopen tijd maken Geert en ik regelmatig korte stedentrips waarbij we alleen handbagage mee mogen nemen in het vliegtuig. Toen we naar Warschau gingen, mochten we de koffertjes van de moeder van mijn schoonzusje lenen, maar toen ook o.a. Porto op het programma kwam te staan, leek het ons wel handig om eigen koffertjes te hebben. Geert kocht een knalgroene variant en ik had het geluk dat ik er één opgestuurd kreeg van Bagageonline.nl. En wát voor één! Ik vind ‘m serieus ZO mooi! In Porto kon ik uittesten of ‘ie ook nog handig was…

trolley

De buitenkant

Allereerst de buitenkant: die ziet er geweldig uit! Maar is ‘ie ook stevig? Ik denk het wel. Hij is nog niet in het bagageruim geweest (als de cabineruimte vol is, moet ‘ie in het ruim), maar er zit tot nu toe nog geen krasje op en ik heb er heel Porto mee door gecrost. Er zitten stevige wieltjes aan die niet zwenken en het uitschuif-handvat is ook stevig genoeg (iets wankeler dan die van Geert). Het gewone handvat is héél stevig. Wat fijn is, omdat je ‘m daar tenslotte aan optilt als je de trap op en af moet.

trolley

De ritsen kun je vastklikken in een cijferslot. Heel fijn, want dat is toch een stuk veiliger, zeker als je koffer wél in het ruim moet of wanneer je hem achterlaat in de hotelkamer. Wel is het soms even prutsen om ze goed in het slot te krijgen, maar dat heb ik er graag voor over.

trolley

De binnenkant

De afmetingen (55 x 39 x 20 cm) zijn precies goed als handbagage bij Ryanair (55 x 40 x 20 cm), maar let erop dat die afmetingen per luchtvaartmaatschappij verschillen! De binnenkant ziet er netjes uit. Er zitten fijne klik-gespen in zodat je bagage minder gaat schuiven en de tweede helft is zelfs helemaal afgesloten. Ik had méér dan genoeg ruimte voor 2 nachtjes.

Kortom: ik ben hartstikke tevreden met mijn stevige en vrolijke trolley! Zeker een aanrader!

Volg mij op BloglovinTwitterFacebook & Instagram voor dagelijkse updates!

Dit artikel bevat een product dat ik gekregen heb van een bedrijf. Dit beïnvloedt mijn mening echter niet.

6 thoughts on “Mijn super geweldige uilen trolley

    1. Wij nemen ook altijd een klein schoudertasje met belangrijke spullen mee, hoor 😉 Toch iets veiliger.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.