MR & MRS KUIT #6 | Dé trouwdatum & de trouwlocatie!

Hèhè, we zitten eindelijk in de weddingplanmood! Nou ja, ik voornamelijk, maar toch! De afgelopen maanden zijn we druk geweest met super veel bruiloften, behalve met die van onszelf. Maar de datum komt dichterbij (dé datum, die ik jullie nog niet eens verteld heb, phoe!) en het wordt nu echt tijd om dingen te gaan regelen! En ineens kreeg ik er écht zin in. Gelukkig maar, want er valt nog genoeg te doen 😉 En dus wordt het ook eindelijk tijd om jullie bij te praten. Want we hebben heus ook al wel dingen wél geregeld, hoor! Vandaag vertel ik jullie wanneer we gaan trouwen én wáár het allemaal gaat plaatsvinden!

Dé trouwdatum: april 2018

De laatste keer dat ik jullie bij praatte (in maart, jongens, máárt) hadden we nét de keuze gemaakt voor de trouwlocatie, maar was die nog niet zeker. Dat is het inmiddels wel, maar eerst verklap ik jullie de datum. Die hebben we een beetje gekozen op de locatie. We hadden namelijk geen speciale datum in gedachten, behalve dan dat we vóór het trouwseizoen wilden trouwen. Er zijn een heleboel data de revue gepasseerd. Eerst wilden we trouwen met kerst, maar met een kerst webshop is dat niet echt handig.

Daarna wilden we trouwen met oud & nieuw, maar mijn ouders hebben een slagerij en dan is de maand december altijd een gekkenhuis. Ook geen goed idee dus. Uiteindelijk kwamen we uit op april, omdat we dan nog enigszins kans zouden kunnen hebben op een zonnetje, terwijl het nog niet in het hoogseizoen is. Toen hebben we – ja ja – gekeken naar het weer van de afgelopen jaren in de weekenden van april. En uiteindelijk kwam daar dan [toch even verwijderd vanwege privacy] uit als dé trouwdatum.


De serre

Dé trouwlocatie: Landgoed De Leperkoen

Maar wat is die fantastische trouwlocatie dan? Nou, dat zal ik je vertellen! We gaan trouwen op Landgoed De Leperkoen! Klinkt chic, hè? Nou, dat valt allemaal wel mee, hoor! Het is eigenlijk gewoon één groot vakantiehuis. Toch nog een beetje op ‘vakantie’ dus, want er kunnen zelfs een aantal daggasten blijven slapen! En het ligt midden op de Veluwe! Midden in een bos. Heel gaaf! Misschien zien we ’s avonds nog wel konijntjes lopen 😉 We wilden heel graag op de Veluwe trouwen, omdat het onze lievelingsplek in Nederland is en hoe gaaf is het dan om daar ook trouwfoto’s te maken en te trouwen?

Landgoed De Leperkoen is niet alleen een heel erg mooie plek, maar er is verder ook helemaal niks. Geen catering, geen drank, geen personeel, helemaal niks. We moeten dus alles zelf regelen, maar dat wilden we juist heel graag. We kennen zoveel leuke bedrijven in de trouwbranche, dat we heel graag zelf het heft in handen willen nemen. Op andere trouwlocaties mag je ook nog genoeg regelen, maar dan is het wel vaak een kwestie van ‘kies een lekker menu en een fijne taart’, en klaar. En dat wilden wij juist niet.

Alles op één locatie

Wij gaan álles op één locatie doen. Ook dat wilden we hele graag, want na het zien van ongeveer 150 bruiloften (mocht je het niet weten, wij zijn trouwvideograaf), is één ding ons heel duidelijk: wij willen een RELAXTE bruiloft! Waarin alles loopt zoals het loopt. Stress is echt verboden. Alleen gezonde spanning en zenuwachtige blijheid mogen Landgoed De Leperkoen in 😉

Het is dan heel fijn om alles op één plek te doen. Het is makkelijk en je hebt geen reistijd. We beginnen daar de dag met het voorbereidende werk (haar, make-up, jurk/pak aantrekken), houden de ceremonie daar, gaan daar eten, we maken foto’s in de omgeving en houden ook het feest daar. Alles op één plek. Heerlijk! Alleen organisatorisch moeten we er even goed over nadenken, want er is maar één ‘zaal’, waar we dus gaan trouwen, eten én feesten. Maar dat komt goed!

Zo, en zo klets ik zo alweer meer dan zeshonderd woorden weg over alleen de trouwlocatie en de datum! Tijd om af te sluiten! Binnenkort meer, want we hebben al meer dingen geregeld, waar ik jullie graag meer over vertel! 😀

Meer lezen over onze bruiloft? Dit schreef ik eerder al:

♥ Mariek

Volg mij op BloglovinTwitterFacebook & Instagram voor live avonturen!

11 thoughts on “MR & MRS KUIT #6 | Dé trouwdatum & de trouwlocatie!

  1. Wel linke soep Marieke. Voor het het weet staan er 27.983 personen die bewuste dag op het landgoed om jullie te feliciteren 😉

    1. Hahaha, zoveel volgers heb ik niet, hoor 😉 En anders heb ik een familie met zeer lange mannen om ze er allemaal weer uit te schoppen 😉

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.