Dit was… het trouwseizoen van 2016

Jongens! Het zit er gewoon bijna op! Ons trouwseizoen. Misschien had je het al gemerkt, omdat ik weer wat meer tijd heb om te bloggen, maar nog maar een paar bruiloften en dan is het echt gedaan. Gek idee, hoor! Voor mijn gevoel was het gisteren nog april en stonden we aan de voet van ons nieuwe seizoen. En nu is het gewoon bijna kláár! Meer dan 50 (!) bruiloften mochten we filmen en daar zijn we SUPER BLIJ mee! Soms moeten we onszelf echt even in de armen knijpen, want het is best bijzonder dat wij daar gewoon steeds bij mogen zijn! 

Voor wie het nog niet wist: ik ben dus (samen met mijn vriend verloofde Geert) trouwvideograaf. En dat is echt het beste beroep ever, want we komen op de mooiste locaties (waar alles dat ook nog een super tof is ingericht), ontmoeten de liefste stellen en alle dagen zijn overgoten met liefde. Dat is toch TOF?! Vinden wij ook, daarom doen we het ook, haha!

Aan het einde van ieder seizoen (wat ongeveer van april tot en met september loopt), maken we altijd een showreel; een filmpje met de mooiste en leukste beelden van 2016. Dat is dit jaar het filmpje boven deze blog geworden en stiekem ben ik er best wel trots op! En dan te bedenken dat we qua drone nog maar aan het begin staan (we zijn druk bezig met het halen van ons diploma om bedrijfsmatig te vliegen). Dat gaat zoooo tof worden aankomend seizoen! ♥

En er is nóg iets groots veranderd dit jaar: we hebben een nieuwe naam! Wat betreft de trouwfilms dan, ons echte overkoepelende bedrijf (waar ook de bedrijfsfilms, webshops en mijn blog onder vallen) heet nog steeds WWW-producties. Maar voor de trouwfilms heten we sinds een tijdje The Memory Makers. Veel romantischer, toch? We maakten ook een nieuwe site, die nog maar net live is en die veel beter bij ons past dan de vorige. Oh ja en voor de nieuwe site lieten we ook foto’s van onszelf maken en die werden super mooi (dankzij Linda!).

OMG! En dan vergeet ik nog te noemen dat we dit jaar TWEE webshops hebben geopend! What a Wonderful Wedding, een shop in trouwdecoratie & What a Wonderful Christmas, in kerstdecoratie (joh). Kortom: een bijzonder druk trouwseizoen!

En nu? Nu gaan we tot april vakantie houden. Nee, grapje, natuurlijk niet. We gaan nog wel op vakantie (Amerikaaaa! En Sofia!), maar er moet ook nog steeds hard gewerkt worden! Er staan nog een aantal bruiloften op de planning, de trouw webshop draait natuurlijk gewoon door én we gaan het – als het goed is – heel druk krijgen met de kerst webshop! Verder zijn we dus druk met het halen van de diploma’s voor onze drone (en dat is allemaal heel ingewikkeld, want alles is nieuw, dus ze weten bijvoorbeeld nog niet zo goed welke verzekering erbij hoort enz enz). En hebben we nog véél meer andere leuke dingen te doen tot april! Bedrijfsfilms maken bijvoorbeeld. En niet te vergeten: bloggen!

Ik vond het een tof seizoen. Echt ontzettend tof! Ik hoop dat het seizoen van 2017 minstens net zo tof gaat worden, maar stiekem weet ik dat eigenlijk wel zeker. Want wij hebben gewoon de leukste bruidsparen ter wereld als klanten. En we hebben de beste baan ever.

♥ Mariek

VOLG MIJ OP BLOGLOVINTWITTERFACEBOOK & INSTAGRAM VOOR DAGELIJKSE UPDATES!

One thought on “Dit was… het trouwseizoen van 2016

  1. O, wauw Marieke! Wat prachtig en wat mooi dat jullie daar zo’n belangrijk onderdeel van mogen zijn. Het vastleggen van een van de mooiste dagen van hun leven. Geweldig!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.