Trouwfilms maken

trouwfilm

Zoals jullie waarschijnlijk allemaal wel weten, heb ik samen met mijn vriend een bedrijf dat o.a. trouwfilms maakt. Ik ben dus videograaf (en zelfstandig ondernemer) van beroep! Ik heb echt het allerbeste beroep dat bestaat, want ik mag meerdere keren per week naar een bruiloft om gelukkige mensen en mooie locaties vast te leggen. Hoe tof is dat? Sinds 2013 doen we dit fulltime, maar tot een paar weken geleden deed Geert alle editing en ‘keurde’ ik de films. Laatst vroeg hij of ik het ook niet leuk vond om te gaan monteren en… ja, dat wilde ik eigenlijk wel!

Trouwtrailer Gerwin & Laura

Ik begon met het maken van een trouwtrailer. Een soort filmtrailer van de trouwfilm, zeg maar. De trouwfilm van dat stel hadden we al af, dus ik wist wel zo’n beetje welke beelden ik wilde gebruiken. Rechtenvrije muziek zoeken die perfect bij de beelden past, is altijd nogal een dingetje, maar dit keer had ik gelukkig snel geschikte nummers gevonden. Geert moest me af en toe nog dingen uitleggen, maar de basics had ik al wel in m’n hoofd, omdat ik natuurlijk vaak met hem mee gekeken heb. Ik vond het súper leuk om te doen en toen het bruidspaar ook heel enthousiast was, besloten we dat ik de eerst volgende trouwfilm zou gaan editen!

Trouwfilm Marina & Frank

Dat werd die van Marina & Frank! Zij trouwden op 26 september een prachtige locatie: Huis de Voorst in Eefde. Gelukkig was het – in tegenstelling tot de dagen ervoor – schitterend weer! Een mooi en gelukkig bruidspaar, een prachtige locatie, gezellige mensen, mooie muziek en een lekkere bruidstaart. Wat wil een videograaf nog meer? Nou, nog meer films om te monteren, haha! Gelukkig kunnen we morgen aan de slag met de bruiloft van afgelopen vrijdag! Ik heb echt de beste baan die er bestaat.

Volg mij op BloglovinTwitterFacebook & Instagram voor dagelijkse updates!

 

10 thoughts on “Trouwfilms maken

  1. Zo mooi dat je dit werk doet! Het lijkt me echt gaaf om te doen. Hoe heb je jezelf geschoold? Ik zou echt meer met media willen gaan doen, maar ik moet de weg nog een beetje vinden. Ik heb mijn vriend jullie video’s laten zien en hij was ook erg enthousiast! Eventjes kijken hoe het budgettair zit nadat we de locatie hebben geregeld, maar als het aan mij ligt, komt er een videograaf bij! Dat doet zoveel met de beleving en is super leuk voor later!

    Ik ga trouwens meedoen aan je #spijtisvooraltijd projectje als je dat goed vindt 🙂

    1. Ah super lief! Wat leuk dat je zo enthousiast bent!! ’t Gaat hard met de aanvragen voor 2016 dus wij horen het heeeel graag 😀 Heel veel plezier met de voorbereidingen!

    1. Oeh, thanks voor het delen! We zijn altijd op zoek naar nieuwe rechtenvrije muziek. De meeste kende ik al, maar er staan ook een paar nieuwe tussen! 😀

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.