Het mysterie van de Trump Tower escape room!

escape-room-huizen

Samen met een vast team van reviewers testen we zoveel mogelijk escape rooms in Nederland, met als grootste vraag: wat is de leukste escape room van Nederland? We letten op uitstraling, het verhaal, de puzzels zelf en de aankleding. Nadien vertel ik je alles over de escape room die we getest hebben. Of nou ja, lang niet alles natuurlijk, maar net genoeg om ervoor te zorgen dat je ‘m zelf uit wil proberen (of niet natuurlijk) 🙂 Vandaag alles over de Trump Tower escape room in Huizen!

Escape Room in Huizen

Escape Room: Dakar Challenge van Coronel
Plaats: Huizen
Moeilijkheidsgraad: ★★★☆☆
Aankleding: ★★★★★

Aantal spelers: 2-8
Prijs p.p. met 4 personen: €29,75 – €32,25
Ontsnapt? Ja, in 42.17
Cijfer: 8,6

Trump Tower Escape Room

Na de Dakar Challenge escape room van Coronel speelden we meteen de tweede kamer: Trump Tower. Wat een origineel thema! Van tevoren kijk ik vaak de trailer en van dit verhaal werd ik heel benieuwd! Ik kon me er niet zoveel bij voorstellen, maar werd daardoor juist erg nieuwsgierig. Bij de Trump Tower escape room kom je tijdens het spelen achter het ware verhaal achter de Amerikaanse verkiezingen. Er is namelijk iets raars aan de hand in de Trump Tower, maar wat precies is niet duidelijk. Is Trump ontvoerd? Vallen de Russen aan? Zijn er hackers bezig? Ja, ik verklap natuurlijk niets!

Origineel thema en mooie effecten!

Wat een origineel thema vond ik dit! Weer eens heel anders, super leuk! Het begon al leuk en origineel bij de ontvangst, want de kamer zoéken is ook al een onderdeel van de escape room!

Het thema is ook mooi uitgewerkt in de kamers qua decoratie en er waren een paar super toffe effecten (ja, het is weer moeilijk om niks te verklappen)! Er zijn meerdere kamers (maar hoeveel precies zeg ik natuurlijk niet), die ook met elkaar in verband staan. De puzzels vonden we origineel en leuk. Qua moeilijkheid is de kamer erg goed te doen! Wij geven 3 van de 5 sterren voor moeilijkheid. Het slagingspercentage is dan ook 40%, dus ook voor beginners is dit een mooie kamer. De recordtijd is niet bekend, maar onze begeleider zei wel dat wij in ieder geval bij alle escape roomers die zij begeleid had de recordtijd hadden verbroken! HOPPA!

Kortom: een kamer met mooie effecten, goede puzzels en een mooi uitgewerkt & origineel thema. Je kunt deze kamer spelen met 2-8 personen (wat best veel is voor een escape room), dus hij is perfect voor vriendengroepen. Aanrader!

Op zoek naar een leuke Escape Room? Hier vind je de Escape Rooms die we tot nu toe getest hebben: de leukste Escape Rooms van Nederland!

♥ Mariek

Deze Escape Room mochten we testen op uitnodiging van Coronel,
maar dat beïnvloedt mijn mening niet.

Volg mij op BloglovinTwitterFacebook & Instagram voor live avonturen!

 

4 thoughts on “Het mysterie van de Trump Tower escape room!

  1. Was zeker een prachtige kamer om te doen! Vooral erg genoten van alle leuke ‘extraatjes’… (*no spoilers?!)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.