TV TIP | Ali B en de 40 wensen

Wie is de Mol mag dan voorbij zijn, maar in een zwart donderdagavond-gat ga ik voorlopig niet vallen. Zo volg je geen enkel programma op tv, zo ineens een paar. Want aanstaande donderdagavond gaat er een nieuw tv-programma van start, dat perféct aansluit bij mijn blog: Ali B en de 40 wensen!

Ali B gaat zich inzetten om lang gekoesterde wensen van bejaarden uit te laten komen. Hij zet jongeren aan het werk die willen laten zien dat ze hun heftige verleden achter zich hebben gelaten. De jongeren worden gekoppeld aan bejaarden en krijgen vervolgens de opdracht om ze de dag van hun leven te bezorgen.

Het programma deed mee aan TV lab waarbij programmamakers van de Publieke Omroep de kans kregen om hun nieuwe programma formats te testen op televisie. De kijkers beoordeelden vervolgens of de formats origineel, vernieuwend en leuk genoeg waren om écht gemaakt te worden. Ali B en de 40 wensen kwam daar blijkbaar glansrijk doorheen en ik ben blij toe, want het programma lijkt mij super leuk! De voorbeelduitzending, waarin de 22 jarige Elmer de bejaarde tweeling Lien en Riek een dag zonder geldzorgen bezorgde, vond ik in ieder geval veelbelovend!

Ali B en de 40 wensen is vanaf donderdag (20.30 uur, Nederland 1) te zien.

Gaan jullie ook kijken?

Wit - kopie - kopie-001

[dot_recommends]

Follow my blog with Bloglovin

8 thoughts on “TV TIP | Ali B en de 40 wensen

    1. Wij moeten het ook terugkijken want Geert is vanavond niet thuis. Lang leve uitzendinggemist!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.