Twee hele kilometers hardlopen

thundersports

Na mijn flauwval-avontuur mocht ik even niet hardlopen, maar de fysio sprak van de week de magische woorden: “Ga maar 2 km héél rustig hardlopen, onder begeleiding van Geert.” Jawel, u leest het goed, onder begeleiding van Geert. Eigenlijk zei ze: ‘met Geert en een pakje druivensuiker’, maar dat laatste bedacht ik me voor het gemak daarnet na het hardlopen pas weer.

Maar ik ging dus hardlopen. Nou ja, hard ging het niet, want mijn conditie is natuurlijk ondertussen helemaal opgegeten en het was maar twee kilometer, maaaaar ik liep! Hijgend als een dood paard (waarop Geert zei: ‘Sinds wanneer hijgt een dood paard?’ en daar had ik eigenlijk geen antwoord op) liep ik langs het spoor in Zevenaar. Net daarvoor was het rotweer, dus dat leek me het ultieme moment om mijn nieuwe hardloopkleding uit te testen, maar achteraf had ik mak-ke-lijk een korte broek aan gekund. Maar ja, dan had ik jullie weer niks kunnen vertellen over mijn nieuwe awesome hardloopkleding.

Ik loop al eeuwen in dezelfde kleding, dus toen Kirsten van Thundersports me mailde over hun nieuwe lijn dacht ik: ja, dat wil ik weleens proberen! De schatten stuurden me een nieuwe hardloopbroek met grappige streepjes, een rode tanktop en een neon oranje sport bh (ja, dat vloekt als de neten, maar je ziet die sport bh toch niet). Ik was benieuwd of het in één keer zou passen en warempel: dat deed het.

Ik ben dus vooral fan van de broek. Die zit namelijk als een tweede huid en dat sluit zo goed aan dat het voelt alsof je geen broek aan hebt. Loopt héérlijk. Als ‘ie een iets bredere band had gehad of iets hoger was geweest was ‘ie qua ‘afzakken’ helemaal perfect geweest, maar ik geef ‘m een dikke 8,5. De top is gewoon dikke prima en de bh vind ik ook leuk! Hij is wel een beetje laag uitgesneden, wat ik persoonlijk best heftig vind (maar ik trek m’n tanktop er gewoon overheen) en ik weet niet of hij ook genoeg steun biedt voor lange afstanden, maar ik mag voorlopig toch maar maximaal 2,5 km lopen, haha. (En voor 5 km vind ik ‘m ook dikke prima, hoor.)

Kortom: ik ben een blij meisje. Ik mag weer hardlopen (alleen niet ver en niet hard) en deze kleding zit vet fijn! Hoe is bij jullie in hardloop- en sportland?

♥ Mariek

VOLG MIJ OP BLOGLOVINTWITTERFACEBOOK & INSTAGRAM VOOR DAGELIJKSE UPDATES!

10 thoughts on “Twee hele kilometers hardlopen

  1. Precies jouw kleurtjes en die top ziet er mooi strak uit, dat viel me al op,voordat ik je blog gelezen had!

  2. Ik ga volgende week ook weer lopen na een aantal weken niet te zijn gegaan. Niet vanwege een blessure of een andere belemmering, gewoon een pauze genomen. Het zal waarschijnlijk meer dan 2km worden, alhoewel klein beginnen ook voor mij helemaal niet verkeerd is. Fijn dat je weer bent gegaan. Rustig aan en geniet van de komende (langzame) kilometers…

  3. Ja hoor ze mag weer. Ik ging het artikel lezen vanwege de leuke top! ?
    Succes met je wederopbouw, heb je al een doel?

    1. Thanks! Nee, nog niet! Maar als ik weer een volledige ‘go’ krijg, ga ik me snel weer inschrijven voor een wedstrijd 🙂 Een doel hebben is toch wel heel fijn!

    1. Ja, sorry, die kreeg ik niet goed op de foto! Als je even op de link klinkt, kun je ‘m wel heel goed zien!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.