Uitzonderlijk – Colleen Hoover

uitzonderlijk-colleen-hoover

Auteur: Colleen Hoover
Verschenen in: oktober 2018
Genre: roman
Aantal pagina’s: 320
Uitgever: Uitgeverij Zomer & Keuning

Merit heeft een bijzondere traditie: als er iets tegen zit in haar leven, koopt ze een trofee als troostprijs. Als ze net in een antiekwinkel is om een nieuwe trofee aan te schaffen, ontmoet ze een jongen die haar onmiddellijk intrigeert. Dat moet wel wederzijds zijn, want hij begint haar zomaar te zoenen. Maar vlak na die kus krijgt hij een telefoontje van Honor, Merits tweelingzus. Zijn vriendin. Oei.

Uitzonderlijk gaat over Merit en haar nogal vreemde familie, waar zij beter in blijkt te passen dan ze zelf zou willen. Oké, dus misschien is ze ook wel een beetje raar. Maar wat is dat eigenlijk, raar? En waarom zou je normaal willen zijn?

Colleen Hoover staat bekend om haar fijne New Adults. Daarom was ik ook erg benieuwd naar haar nieuwste boek: Uitzonderlijk, die afgelopen oktober uit kwam. En ik kan je alvast verklappen dat ik ‘m héérlijk vond. Ik vertel je snel waarom.

uitzonderlijk-colleen-hoover

Een heerlijk gek boek

Uitzonderlijk is heel anders dan alle andere boeken van Colleen Hoover. Het is een heerlijk gek boek wat bestaat uit bijzondere personages en gekke situaties. Het deed me een beetje denken aan een milde versie van de boeken van Marcel Vaarmeijer. Ik hou daar erg van! Juist omdat je geen idee hebt wat er gaat gebeuren.

Lezen tot half 2 ’s nachts

En er gebeurt nogal wat! Je valt van de ene situatie in de andere, waardoor het verhaal geen moment inkakt en je in één ruk doorleest. Heerlijk! Ik zal maar meteen toegeven dat ik het boek tot half 2 ’s nachts heb liggen lezen.

Ik vond de personages geweldig en zag ze helemaal voor me. Ze maken een mooie ontwikkeling mee in het boek en er worden in het verhaal ook een paar behoorlijk heftige onderwerpen aangedaan. Knap van Colleen om daar zo serieus en tegelijkertijd luchtig over te schrijven.

Ik ben erg enthousiast over Uitzonderlijk!

★★★★★

Kopen via Bol.com

Deze blog bevat affiliate links.

♥ Mariek

Volg mij op BloglovinTwitterFacebook & Instagram voor live avonturen!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.