Vakantie: tijd voor foute (en leuke) dingen!

Sudoku

Dit zijn dus Geerts handen, hè? De mijne hebben nagellak.

Het is vakantie! Voor mij dan. Dat zal ik niet te hard schreeuwen, want ik weet dat velen van jullie nog gewoon keihard aan de bak moeten. Meivakantie staat voor leuke dingen doen, mooi weer en doen waar je zin in hebt. En soms zijn dat foute dingen, zoals het maken van een sudoku. Geen zorgen, daar hebben we ons maximaal een kwartier mee vermaakt. Maar toch.

Vandaag gaan we de wielrenfietsen van de fietsenmaker halen en gaan we (als hij de versnelling tenminste gemaakt heeft, want die schoot steeds over) lekker fietsen! Naar de Postbank, door de stad en hopelijk in de zon. En als we dan toch bezig zijn, gaan we meteen maar een nieuw paspoort aanvragen, aangezien die bijna verlopen zijn. Hoera, alvast dingen voorbereidingen voor de volgende vakantie!

Eigenlijk zou ik vandaag ook voor het eerst bloed gaan doneren, maar toen ik erachter kwam dat Poli Zuid nu 10 kilometer fietsen is (of een uur met de bus…) heb ik de afspraak verplaatst naar maandag in het ziekenhuis in Velp (1 kilometer fietsen). Nu zou je zeggen: je bent toch aan het wielrennen? Rijd even langs! Maar na bloedafname mag je niet meer intensief sporten en ik weet ook nog niet wat zoveel bloed afgeven gaat doen met mijn lichaam dus dat leek me niet zo’n intelligent plan.

Hoe dan ook: vandaag wordt weer leuk en ik heb er nu al zin in! Wat gaan jullie doen vandaag?

Follow my blog with Bloglovin

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.