READING CHALLENGE [16/30] : Val voor mij

Hiervoor las ik een super goede thriller en een hele slechte thriller. Kortom: het was weer tijd voor een romannetje. Het werd Val voor mij van Jennifer L. Armentrout. Val voor mij is – na Wacht op mij, Ga voor mij en Blijf bij mij – het vierde boek in de serie. Het vorige deel uit de serie vond ik erg leuk, dus ik was erg benieuwd naar deze!

Waar gaat Val voor mij over?

In deze serie staat elke keer een ander personage in de hoofdrol! Na Cam & Avery, Tess & Jase en Calla & Jax is het nu de beurt aan Roxy & Reece. De andere personages blijven in bijrollen voorbij komen, wat ik erg leuk vind.

Roxy is al sinds haar vijftiende verliefd op Reece. Elf maanden geleden hadden ze een onenightstand en sindsdien lijkt hun toekomst verpest. Roxy weet dat er eigenlijk niks gebeurt is, maar Reece niet… Reece heeft spijt van de onenightstand (die dus eigenlijk geen onenightstand was) en Roxy durft niet te zeggen wat er eigenlijk gebeurd is, omdat Reece een hekel heeft aan liegen. Volg je het nog? Kortom, het zooitje ongeregeld wat nodig is voor een roman.

Ook in dit boek wordt weer ene klein stukje ’thriller’ toegevoegd door middel van de angstaanjagende berichten die Roxy ontvangt van een onbekende afzender. Roxy denkt te weten van wie ze komen, maar Reece weet dat nog niet zo zeker…

Wat vond ik ervan?

Ik vond het een leuk verhaal, maar niet super. Het romangedeelte is best leuk, maar wel een klein beetje saai. Ik ergerde me een beetje aan Roxy, die maar niet wilde toegeven aan Reece wat er écht gebeurt is tijdens die onenightstand, omdat Reece zogenaamd een hekel heeft aan liegen. Stiekem vond ik het een beetje ver gezocht en werd er een vrij groot ding gemaakt van dat liegen, maar goed, dat hoort erbij in een roman. Sexy is het boek – net als de voorgaande delen – weer zeker!

Nadat in het vorige deel dat stukje thriller best goed verwerkt werd (voor een roman), had ik er nu misschien iets te hoge verwachtingen van. Maar ik had al vanaf bladzijde één door wie de mysterieuze afzender was. Misschien lees ik iets teveel thrillers, maar dat was dus aan het einde geen verrassing voor mij. Jammer, maar alsnog leuk dat er een stukje thriller in verwerkt is!

Kortom: ik vond het niet het beste deel van de serie, maar hé, ik ga het volgende deel gewoon weer lezen, hoor! Ik heb zo’n vermoeden dat dat over Nick zal gaan…

Reading challenge 2016: 53% – 16 van de 30 boeken!

♥ Mariek

Koop bij bol.com

Deze recensie bevat een product dat ik gekregen heb & een affiliate link.

VOLG MIJ OP BLOGLOVINTWITTERFACEBOOK & INSTAGRAM VOOR DAGELIJKSE UPDATES!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.