Verjaardagscadeautjes: op je 21e word je dus VERWEND.

Bij een verjaardag horen natuurlijk cadeautjes, maar dat er ZOVEEL cadeautjes horen bij je 21e verjaardag had ik dan weer niet gedacht. Want jemig, wat ben ik verwend door mijn familie. Want ja, iedereen kwam langs op tweede kerstdag. Gezellig! En ik ben de moeilijkste natuurlijk niet en zal alle cadeautjes digitaal met jullie delen. Digitaal dan, hè? In real life houd ik ze gewoon lekker zelf.

In de categorie ‘We willen niet dat Marieke gaat stinken’ kreeg ik deze douchespulletjes. Showergel en body lotion van Replay, body cream en showergel van Baylis & Harding en een setjes mini’s van HEMA (die ik natuurlijk meeneem naar Parijs). Hmmmm.

In de categorie ‘Jammer dat de Kerst voorbij is, maar kaarsen blijven voorlopig aanwezig in Huize de Ark’ kreeg ik twee grote potten vanille geurkaarsen, vanille waxinelichtjes en een hele bijzondere massagekaars: als je de kaars aansteekt, wordt het ‘kaarsvet’ massage-olie. Met instructie erbij voor Geert: hij moet mij masseren. Niet andersom. Oeh…

In de categorie ‘Eten’ kreeg ik twee ovenschaaltjes die wél in onze oven passen (hoera!), heerlijke thee met een thee-ei en het lekkerste snoep op de wereld: karamel. In balletjes vorm dit keer. Ai, ai, Bodieboost.

In de categorie ‘overig’ kreeg ik veel te gekke dingen: een wegwerpcamera (die nu al hilarische momenten opgeleverd heeft: Géért, wat DOE je nou?! Ik zat toch nog niet klaar! Nu is er één verpest!!), een grappig sneeuwpopje die licht kan geven, een sleutelkastje (wilde ik al héél lang!), een prachtig kettinkje met bijpassende oorbellen, een nieuwe tas (hard nodig, aangezien mijn oude nu écht overleden is), een bladcadeau-bon, twee bioscoopbonnen, geld en last but zeker not least: twee kaartjes voor Bert Visscher én een etentje. Dat laatste kreeg ik van Geert. Hoé lief?!

Geert had het dit jaar niet heel makkelijk. Hij wilde me graag een abonnement op Linda. geven, maar ik kreeg al een halfjaar abo op Linda. voor Sinterklaas van m’n ouders. Toen wilde hij me meenemen naar Sister Act de musical, totdat vorige week mijn ouders belden: om te vieren dat ze na vijf jaar eindelijk het oude huis verkocht hebben, nemen ze ons mee naar Sister Act! Ik was door het dollen heen, maar Geert moest zuchten. Moest ‘ie wéér iets anders verzinnen. Uiteindelijk werd het dus Bert Visscher. En daar ben ik – als trouwe Bert-fan – natuurlijk helemaal niet rouwig om!

April wordt een te gekke maand. De tweede gaan we naar Bert, de derde naar Sister Act en de vierde is mijn broertje jarig. Is het al april? Oh, tot die tijd heb ik genoeg spulletjes om van te genieten. Wauw, wat ben ik verwend zeg. Ik schaam me dood…

Follow my blog with Bloglovin

One thought on “Verjaardagscadeautjes: op je 21e word je dus VERWEND.

  1. Jeetje je bent echt enorm verwend! Je zal het wel verdiend hebben:-) Lief van je vriend dat hij toch iets leuks heeft weten te verzinnen last-minute. Kan me herinneren dat je laatst ziek was, met deze lekkere cremetjes ben je zo weer helemaal fit!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.