VIDEO | Trying out Thai snacks!

Voordat we op vakantie gingen, zag ik op YouTube filmpjes voorbij komen waarin mensen buitenlands snoep proberen. En dat vond ik me toch een partijtje LEUK om te zien! Ik zei meteen tegen Geert: als we op reis zijn, gaan wij dat ook doen! En zo geschiedde. In Thailand kochten we 2 dagen achter elkaar de meest gekke Thaise snoepjes die we in de supermarkt tegenkwamen (vandaar ook dat ik verschillende kleding aan heb) en met onze telefoon (!) filmden we dit voor het thuisfront. We keken totaal niet naar hoe we aan het filmen waren, omdat we niet van plan waren er iets mee te gaan doen. Het beeld beweegt ook lekker mee, omdat we allebei aan het eten waren. Maar eenmaal thuis zei iedereen: dit is leuk voor je blog! Vandaar dat jullie vandaag een slecht gefilmd filmpje voorgeschoteld krijgen, bestaande uit bewegende telefoonbeelden (en met expres extra hard gesmak op de achtergrond, omdat Geert blijkbaar wilde laten zien dat hij iets krokants at…) en waarin Geert me steeds stille hints geeft dat ik op moet schieten omdat het filmpje niet te lang mag worden.

We wilden ook filmpjes maken met Laotiaanse (is dat een woord?) en Cambodjaanse snacks, maar… op de plekken waar wij waren hadden ze OF helemaal geen supermarkten (alleen hutjes waar je zeewier en water kon kopen) OF ze hadden praktisch dezelfde snoepjes als in Thailand. Máár als we weer op reis gaan, maken we zéker weer zo’n filmpje. Ook als jullie het helemaal niet leuk vinden, want ik vind het veel te grappig om gekke snoepies te eten. Dus.

Ik heb trouwens m’n YouTube-kanaal een beetje mooi gemaakt nu ik weer wat meer filmpjes maak, dus daar kun je me ook volgen 🙂

Volg mij op BloglovinTwitterFacebook & Instagram voor dagelijkse updates!

4 thoughts on “VIDEO | Trying out Thai snacks!

  1. Hahaha wat een leuk filmpje! Ik vind dit soort video’s ook altijd zó leuk om te zien!
    Ik denk echt dat die ene paracetamol was inderdaad, haha :’)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.