Eindelijk deel ik weer een blog! Het is de laatste tijd erg rustig op Mariekevanwoesik.nl en de reden daarvan is simpel: we hebben het hartstikke druk! Dat is natuurlijk alleen maar positief, want dat betekent dat het hartstikke goed gaat met ons bedrijf! Waar we dan zoal druk mee zijn? Dat kan ik jullie nu laten zien! De afgelopen week heb ik namelijk gevlogd terwijl we aan het werk waren, om te laten zien wat we dan allemaal zoal doen. Want er komt een hoop kijken bij het hebben van een webshop (en filmbedrijf)!

In onze vlogs laten we van alles achter de schermen zien: van het binnenkrijgen van leveringen, tot het zoeken naar nieuwe bruiloft trends en het verzenden van bestellingen. Maar ook meetings met leveranciers, fotoshoots voor het maken van productfoto’s en alle andere dingen die komen kijken bij het runnen van een webshop.

Deze week kwamen er onder andere 3 leveringen binnen met nieuwe bruiloft decoratie, maakten we productfoto’s van 3 gloednieuwe producten uit onze eigen nieuwe lijn én filmden we een bruiloft. Kijk je mee?

Producten uit het filmpje:

Ik ben heel benieuwd wat jullie ervan vinden!
Waar wil je nog meer backstage beelden van zien? 🙂 

Volg ons op Bloglovin, Facebook & Instagram voor meer trouwinspiratie!
Share: