VLOG #2 | Utrecht

utrecht

utrecht

Vorige week dinsdag kwam mijn eerste vlog ooit online en omdat de reacties zo positief waren, verschijnt vandaag de tweede! Deze keer gingen we naar Utrecht voor een stadswandeling en om te genieten van het mooie weer. ’s Avonds gingen we naar vrienden. Enjoy!

 


 

En… moet dinsdag vlog-dag worden?

Volg mij op BloglovinTwitterFacebook & Instagram voor dagelijkse updates!

10 thoughts on “VLOG #2 | Utrecht

  1. Haha, je zegt zo vaak ‘jehh’ :):) Echt schattig! Leuk om te kijken, trouwens. Wat mij betreft mag dit wel vaker, ja! En die quinoa.. Omnomnomnom!

  2. Ik hou niet van vlogs 🙁 vind sowieso filmpjes meestal 3x niks. Ik zou het fijner vinden als je er dan iets meer in tekst/foto’s bij kan doen zodat ik niet voor niets kom zegmaar.

  3. Het lijkt net alsof de dom t enige is wat jullie hebben gezien haha. De domkerk (stelt niks voor) en de binnentuin (cute) zijn wel gratis. Ik woon in utrecht en t is indd n leuke stad!

    1. Haha, ja klopt, maar dat is niet het geval, hoor! De andere beelden waren niet zo mooi gelukt 🙁 Er komt nog wel een geschreven blog met foto’s over online 🙂

  4. Ben benieuwd naar de foto’s! Ik wil zelf ook nog eens uitgebreid de tijd nemen om te fotograferen in utrecht. Heb het slechts een keer met een analoge camera gedaan maar de foto’s daarvan zijn het delen niet waard hihi. Verder is je enthousiasme wel heel erg leuk op de vlog!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.