VLOG #3 | Duikcursus!

Afgelopen donderdag gingen wij o.a. duiken! Het verhaal over de duikcursus kon je al eerder lezen, maar ik heb die dag ook gevlogd! Hierbij dus een filmpje van twee zwemmende walrussen.

Abonneer je je op mijn kanaal? Vind ik leuk!

 

Volg mij op BloglovinTwitterFacebook & Instagram voor dagelijkse updates!

7 thoughts on “VLOG #3 | Duikcursus!

  1. Leuke vlog! Ik heb al twee keer gedoken, in de zee en in het zwembad. Nu waren dat ook introductieduiken. Ik vond het zelf niet zo heel lastig, maar ik geloof dat ik niet zoveel hoefde te doen als jij. Hoop dat ik ooit mijn brevet kan gaan halen!

  2. Haha, waar is die duikcursus nou? 😉 En jullie hadden dat pak helemaal niet aan! Herkenbaar hoor, dat duiken moeilijk is. En dat zeg ik met m’n 13 zwemdiploma’s, dus dan is het echt best wel lastig, haha. Maar ik vond het wel leuk daar in het zwembad. Maar snorkelen vind ik stiekem fijner en ook gewoon onwijs leuk, ik denk dat ik niet zo snel voor een nieuwe duik ga. Maar wie weet, bij een té mooie helderblauwe zee moet ik wel natuurlijk! En nu wil ik ook een hot brownie! Jullie zijn een gezellig stel om mee op pad/vlog te gaan 🙂

    1. De instructeur had helaas niet meer gefilmd 🙁 Maar het zwembad was inderdaad te warm voor dat pak! En dank je wel voor het compliment!

    1. Neeee haha! Gelukkig niet. Ik zou meteen verzuipen 😉 Zo’n cursus duurt veel langer en kost véél meer. Helaas.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.