VLOG | Brussel dag 1

Vorige week waren wij twee dagen in Brussel en ik besloot ons mini reisje nu eens te vloggen in plaats van de ploggen. Gewoon, voor de afwisseling. Ik hoor heel graag wat jullie ervan vinden!

De volgende keer plogs, vlogs of een afwisseling?

Vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal!

 

 

Wij verbleven op uitnodiging van Hotel Novotel Brussels Centre Tour Noire in Brussel. Ik ga alleen samenwerkingen aan waarbij ik mijn eerlijke mening mag geven. Meer informatie vind je in mijn disclaimer.

10 thoughts on “VLOG | Brussel dag 1

  1. Leuk, een vlog voor de afwisseling! Ik vind je plogs ook altijd erg leuk, dus ik ga niet kiezen maar laat het lekker aan jullie over wat jullie de volgende keer doen :). Toen ik jullie hotelkamer zag dacht ik wel even: huh, dat voor zo’n 30 euro per nacht, jullie stedentrip-budget in gedachten, maar daarna zag ik dat jullie hier op uitnodiging waren, haha ;). Ziet er wel echt super mooi uit!

    1. Aaawh haha nee dit is inderdaad niet ons normale budget 😉 Leuk dat je het allebei leuk vindt! 🙂

  2. Leuke vlog. En wat grappig om te zien dat je Breda bezoekt. Ik woon er zelf (zag zelfs mijn huis nog voorbij flitsen) dus ik ken alles op mijn duimpje. Grappig om te zien hoe iemand anders zo’n stad beleeft.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.