Voor €5 naar Milaan!

Foto: Kevin Poh

Ryanair, you hate it or you love it. I love it! Want ja, je hebt misschien wat minder zitruimte, maar welke vliegtuigstoel zit er nou wel écht lekker (behalve een onbetaalbare business class natuurlijk)? Ik moet ook altijd een beetje lachen om alle activiteiten die ze in het vliegtuig ondernemen om geld te verdienen (het verkopen van zo ongeveer alles, bingo, kraskaarten, etc.) maar jongens, kom op, dit weegt toch allemaal niet op tegen de prijs? Daarbij is het ook een veilige maatschappij en hoef je niet bang te zijn om in krakkemikkige vliegtuigen te vliegen. Kortom: ik ben fan van Ryanair. (En nee, deze blog is niet gesponsord.)

Op dit moment is Ryanair weer lekker aan het stunten en een paar dagen geleden zagen we vliegtickets voorbij komen van €5 naar bijvoorbeeld Dublin en Milaan. En ja, toen hebben we een dag getwijfeld, maar HALLO. Vliegtickets voor €5! Die kun je toch niet laten liggen? Ook niet als je al zo verschrikkelijk verwend bent en heel vaak weg bent geweest dit jaar. Daar sparen wij tenslotte voor (en daar laten we andere dingen, zoals uitjes en kleding kopen voor liggen, want je kan je geld tenslotte maar één keer uitgeven).

Na even twijfelen bedachten we dat we het toch maar gewoon moesten doen. YOLO. We hebben veel goede verhalen over Milaan gehoord, dus we kozen voor de Italiaanse stad. We zijn nog niet eerder samen naar Italië geweest, dus ik ben heel benieuwd! Ikzelf heb alleen Venetië gezien, dus ik heb eigenlijk nog totaal geen beeld van Italië. In ieder geval kunnen we na ons bezoekje weer een stuk van onze scratch map krassen! (Dat vind ik serieus zo leuk, haha! Stiekem vind ik het jammer als we naar een land gaan, waar we al een keer geweest zijn, want dan valt er niks te krassen.)

Maar mochten jullie nou tips hebben voor Milaan, dan horen we die natuurlijk graag! We verblijven er maar 1 nachtje, maar we hebben wel goede vliegtijden, dus we hebben echt twee volle dagen in Milaan. Whieeeeh, ik heb er zo’n zin in! Spontane reisjes zijn tha best.

Volg mij op BloglovinTwitterFacebook & Instagram voor dagelijkse updates!

4 thoughts on “Voor €5 naar Milaan!

  1. Wat een gave prijs Marieke, dat kan je toch niet laten liggen!? Wij hebben retourtjes naar Valencia gescoord voor 20 euro pp. Ook zo’n gave prijs!

  2. Geen tip voor Milaan, maar ik ben wel benieuwd hoe je de stad vindt! 😀 En ik ben ook BIG fan van Ryanair. Je moet je inderdaad even als een sardientje drie keer dubbelvouwen op je stoel en je afzonderen van alle verkooppraatjes, maar voor 5 euro in Milaan: HALLELUJAH!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.