Waargemaakte bucket list dromen in 2014

In 2013 kwamen er 6 dromen uit… Super mooi natuurlijk, maar in 2014 besloot ik harder te knallen. Ik heb natuurlijk niet voor niets een bucket list! Sommige dromen plande ik bewust. Andere dromen kwamen ineens op mijn pad. (Buh, hoe zweverig klinkt dat.) Feit is dat ik heel wat heb kunnen afstrepen dit jaar. Kijk je mee?

IMG_0076-001

1. Zoenen onder een mistletoe

We begonnen het jaar goed door elkaar onder een mistletoe een grieperig, snotterig kusje te geven. De mistletoe kreeg ik van mijn schoonzusje en zwager voor m’n verjaardag. We plakten ‘m met tape op de deur (eenmalig ja, want zo kon de deur niet meer open), plaatsten de camera op ons wasrek en gingen ervoor. Het startsein van 2014! Hoppakee.

2. Cursus mediteren volgen

Dit is er typisch zo één die op mijn pad kwam. Vriendin Lisan doet een yoga opleiding en vroeg of ik meeging naar een meditatiegebeuren met klankschalen. Ik word nog regelmatig geplaagd met de dingen die daar vervolgens gebeurd. Eerlijk waar, wát een belevenis. Je moet het echt even lezen om te begrijpen waar ik het nu over heb.

3. Zelf vliegen in een vliegtuigje

Dit kreeg ik van Geert voor mijn verjaardag en DIT WAS ZOOOOO GAAF! Ik hou écht van vliegen. Ik mocht zelf even vliegen (alleen sturen natuurlijk) en dat was zo leuk dat ik het nauwelijks kon bevatten. We maakten ook meteen aflevering 1 van ‘The Bucket List’.

4. Geïnterviewd worden op de radio

Dat had ik op mijn bucket list staan en toevallig kwam het uit! Radio6 Soul&Jazz belde me om me te interviewen over het boekenbal. En ik kon weer iets van m’n lijstje afstrepen! Super leuk!

5. Skydiven (indoor)

Dit regelde ik van tevoren wel, maar dat wil niet zeggen dat het minder leuk was. Want WAUW, dit was ook al zo tof! Terwijl ik dit zit te typen, komt de adrenaline weer bovendrijven. Dit was zo leuk!! Ik wil nog een keer! Hier maakten we aflevering twee van ‘The Bucket List’.

6. Achter een waterval staan

Dit gebeurde weer een beetje per ongeluk. In Slovenië vonden we de mooiste waterval ooit, waar we gewoon achter konden gaan staan. Hoe vet! En echt iets wat ik altijd nog eens wilde doen.

7. In een hostel slapen

Zoals ik in mijn reisoverzicht al vertelde, nam Milou me mee naar Gent. Daar konden we echter alleen nog maar op een slaapzaal slapen in een hostel. Of ik dat erg vond? Eh… nou ja, je moet alles een keer geprobeerd hebben! Het was uiteindelijk heel leuk en hoewel ik de slaapzalen voortaan laat voor wat ze zijn, heb ik daarna nog wel 2 keer in een kamer in een hostel geslapen! (Toen we onderweg waren naar Roemenië!)

zweefvliegen

8. Vliegen in een zweefvliegtuig

Ooooooh daar gaan we weer. Vet, vetter, vetst! Dit was ook zoooooooo leuk! Vooral omdat de piloot onderweg allemaal stunts ging doen. Ik vond dat geweldig! Geert (die op de grond stond en geen idee had wat er allemaal gebeurde) niet zo. We maakten ook aflevering 3 van ‘The Bucket List’! Zo leuk om dat allemaal terug te zien.

geocache

9. Een geocache vinden

Al eeuwen probeerden we er zelf één te vinden, maar het lukte maar niet. Toen we met de schoonfamilie op vakantie waren in Driehuizen, besloot de hele familie te helpen zoeken. En zowaar, er kwam een koffertje tevoorschijn! De eerste geocache is gevonden!

koeien melken

10. Koeien melken

Dit was ook weer super vet, maar wel met dank aan mijn schoonvader die een balletje opgooide bij de boer waar we sliepen, omdat ik zelf te schijterig was. Het resultaat? De wekker stond heel vroeg, want ik mocht helpen melken! Het waren heel wat koeien, maar het was zó leuk!

paragliden

11. Paragliden

Ik wilde eigenlijk paragliden in het buitenland, maar daar konden we steeds niks vinden. Daarom gaf Geert me zomaar een keertje paragliden in Nederland! Het was in 5 minuten voorbij, maar zó vet! En dat paragliden in het buitenland komt nog wel… Sowieso!

12. Een gletsjerwandeling maken

Toen ik op persreis was naar Noorwegen deden we iets súper vets: we maakten een gletsjerwandeling! Super vet, een tikje gevaarlijk, een beetje koud, maar goed te doen qua zwaarte. Grote aanrader!

raften noorwegen

13. Raften

Er zijn helaas geen foto’s van gemaakt, maar op de laatste dag in Noorwegen gingen we raften. Het verhaal is wel erg mooi.

bucket list

14. Een tussendoortje kopen voor een vreemdeling

Het was warm, we hadden zin in een ijsje, besloten een heel pak te kopen en de rest uit te delen. Het resultaat? Een heeeeeeleboel blije mensen! Het was ZO leuk! Echt, doe het ook! It made my day. En die van een heleboel anderen.

15. Snorkelen in de zee

Ik wilde al heel lang snorkelen in de zee en in Kroatië kwam het daar eindelijk van! Joehoeeee! Vissies!

duikcursus

16. Duiken in een zwembad

Mijn god, dit was ook wat, zeg. Ik gaf Geert een introductiecursus duiken voor zijn verjaardag, omdat we allebei heel graag willen duiken in de zee, maar… we bakten er geen kloot van. Écht geen kloot, zeg maar. Wat is dat moélijk! Maar wel erg leuk!

Ik hoop dat 2015 weer net zo geweldig wordt als 2014. Maar… gelukkig ben je daar zelf bij! MAAK DIE DROMEN WAAR!

Volg mij op BloglovinTwitterFacebook & Instagram voor dagelijkse updates!

23 thoughts on “Waargemaakte bucket list dromen in 2014

 1. Wauw, wat mooi dat je al deze bucketlist dromen hebt kunnen waarmaken! Heel gaaf om te zien allemaal, zo’n gletsjeswandeling maken lijkt mij ook geweldig om te doen.

 2. Wauw wat mooi om te lezen dat je zoveel dromen in vervulling hebt kunnen laten gaan! En wat ben je een avontuurlijk type 😉 vele dingen zou ik niet durven!

 3. Wauw, 16 van die toffe dingen, wat bijzonder! Echt heel leuk om ze zo op een rijtje te zien. Een groot deel is echt helemaal niets voor mij, haha, hoewel ik indoor skydiven onverwacht ook wel super vond!

 4. Ik moet zeggen, dit is echt het tofste jaaroverzicht dat ik tot nu toe gezien heb 😀
  En je filmpjes zijn ook zo leuk, je bent echt goed op camera, leuk om te zien 🙂
  Awesome bucketlist trouwens, daredevil 😉

 5. Wauw wat heb jij een mooie dingen gedaan in 2014!!!
  je hebt echt enorme grenzen verlegd en grote hoogtes behaald haha.
  Ben benieuwd naar je verhalen in 2015 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *