Waarom januari eigenlijk best wel leuk is

De decembermaand is voorbij en meestal betekent dat ook: einde gezelligheid. De kerstboom moet het huis uit, we moeten allemaal weer hard aan het werk en ook die heerlijke hapjes blijven achterwege (want: véél te veel gegeten in december!). Januari staat bekend als saai, grijs, vervelend, depressief en… weet je wat? Wat mij betreft valt dat dit jaar eigenlijk best wel mee. Stiekem is januari eigenlijk hartstikke leuk, omdat…

Wij de kerstboom stiekem nog steeds niet opgeruimd hebben. Noem het luiheid, maar ik vind het eigenlijk helemaal niet erg. Nog iets langer genieten van al die mooie lichtjes!

Ik gewoon keihard doorga met kaarsjes branden. Omdat het huis dan helemaal naar vanille ruikt en het gewoon heel erg gezellig is.

Ik gek ben op goede voornemens en challenges. En laat januari nou de uitgewezen maand zijn om daaraan te werken!

Omdat het nog steeds heerlijk is om ’s avonds lekker op de bank te kruipen met een grote kop thee, m’n lieve vriendje en een fijne crimi. Dat het zo donker is buiten, maakt het eigenlijk alleen maar extra gezellig!

Omdat we helemaal klaar zijn met al dat ongezonde gesnoep en weer lekker gezond verder gaan. Nou ja, meestal dan. En dat voelt GOED!

Nieuw jaar, nieuwe kansen. Alles ligt nog open voor ons. Wat zullen we allemaal gaan doen en beleven in 2013? Ik kan daar heerlijk over dagdromen.

Omdat de bezoekersaantallen van mijn blog alleen maar stijgen sinds januari! Hebben jullie allemaal als goede voornemen ‘vaker naar Mariekevanwoesik.nl’ of zo? Vind ik LEUK!

Waarom vinden jullie januari leuk?

Follow my blog with Bloglovin

 

6 thoughts on “Waarom januari eigenlijk best wel leuk is

  1. Omdat het weer bijna carnaval is!! En inderdaad de goede voornemens: gezonder leven (morgen start ik met BodieBoost), meer sporten, meer naar buiten! Heerlijk om in de zon en de kou een eind te fietsen en vooral dan weer thuis in een warm huis te komen en een warm kopje thee te drinken!

    Zag trouwens jouw tweet via Charlotte van BodieBoost, vandaar dat ik je site heb ontdekt.. Erg leuk! 😀

    1. Hé, nog een Bodiebooster! Succes! En bedankt voor het compliment 🙂

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.