Dit was februari 2017 ♥

Dronen in de sneeuw!

Ik zal het niet te hard zeggen, hoor, maar MORGEN IS HET ALWEER MAART. Jongens, ik zit met mijn hoofd alweer in de nieuwe kerstcollecties en ondertussen wordt het gewoon lente. Tenminste, het zal toch ooit wel weer lente worden? Ze zeggen het… Ach, ik vermaak me ook prima achter de computer terwijl de regen op het raam tikt. In deze tijd van het jaar werken wij nog veel vanuit huis en dat is met dit weer helemáál niet erg! Of eigenlijk is dat nooit erg. Ik houd van thuis werken! Maar ik deed nog meer deze maand! Vandaag even een kleine terugblik op februari 2017.

Eén van de nieuwe collecties. Zoooo mooi ♥

Werk

De eerste twee bruiloften van 2017
We werkten dus veel thuis, maar we mochten ook weer aan de slag met de eerste bruiloften! JEEJ! Het hoogseizoen gaat pas van start rond mei, maar dat wil niet zeggen dat er daarvoor niet getrouwd wordt natuurlijk. Deze maand filmden we de eerste twee bruiloften van 2017 en die waren LEUK! Dat belooft veeeeel goeds voor het komende seizoen! ♥ Verder waren we in februari druk met een heleboel voorgesprekken met bruidsparen voor het komende jaar (en zelfs al voor 2018!). Super leuk om te doen!

We openen 3 nieuwe webshops!
Maar we deden meer. Véél meer! Niet alleen zijn we druk met de nieuwe collecties van onze trouwwebshop (en stiekem ook al nieuwe collecties voor de kerstwebshop), maar… we zijn ook druk met andere webshops! Ja, meervoud, ja. We openen dit jaar namelijk 3 (!) nieuwe webshops! Je snapt, daar komt een hoop bij kijken, dus daar zijn we super druk mee! Niet alleen moeten we nieuwe producten inkopen en producten toevoegen, maar aan de achterkant van de webshops moet ook een hoop gebeuren! Zo zijn we de afgelopen 3 weken heel druk geweest met het verbeteren van What a Wonderful Wedding. Daar zie je verder vrij weinig van (alleen ons nieuwe logo ♥), maar het maakt wel heel veel verschil! En het kost veel tijd, haha! Maar gelukkig vinden we het nog steeds héél leuk om te doen! Vandaar ook de nieuwe shops, haha! Ben je benieuwd wat je het komende jaar kan verwachten? Onderaan de trouwwebshop (als je helemaal naar onderen scrollt) zie je een sneak peek!

malta

Reizen

We maakten in februari alweer ons tweede reisje van dit jaar! WOW! We gingen 5 dagen naar Malta en dat was echt super leuk! Malta was nog mooier dan ik van tevoren had bedacht en we hebben het echt super fijn gehad! Ik ga natuurlijk nog van alles vertellen over Malta, maar de eerste blog staat al online: over de 3 mooiste plekken van Gozo (Malta) die je moét zien!

Blog

Het was de afgelopen maand iets rustiger dan ik had gewild op m’n blog, maar ik ben het nu weer aan het inhalen! Heb je iets gemist? Ik schreef de afgelopen maand o.a.:

Dit heb ik (her)ontdekt

Gossip Girl
Naast hardlopen, ukelele spelen (oehhh, mijn nieuwe hobby, en daar vertel ik binnenkort álles over!) en spelletjes spelen met vrienden, (her)ontdekte ik twee dingen: Gossip Girl & The Sims. Gossip Girl had ik dus nog nóóit gezien (echt) en ik was heel erg toe aan een nieuwe Netflix verslaving. Nou wil ik het geen verslaving noemen (zo erg als met How I met your mother is het helaas nooit meer geworden… wanneer ontdekken we nou een serie die net zo goed is?), maar leuk is het wel! Ik erger me groen en geel aan de hoofdpersonages, maar toch wil ik verder kijken. Inmiddels zijn we ergens aan het einde van seizoen 2 (er zijn zooooooveel afleveringen, er komt geen einde aan), dus we hebben nog wel even.

The Sims
En dan, The Sims. JONGENS! Dat heb ik vroeger echt zoooooveel gespeeld! Ineens kwam ik het op Facebook weer ergens tegen en wilde ik het ook weer spelen. Dus sinds een dag of twee speel ik het weer. Zooooo leuk! Spelen jullie dat nog weleens?

Kortom: februari was leuk! Maar, oké, zelfs deze winterliefhebber is ondertussen toe aan lente! Ik heb zin in maart en ben benieuwd wat we die maand allemaal weer gaan beleven!

Wat hebben jullie gedaan in februari?

♥ Mariek

Volg mij op BloglovinTwitterFacebook & Instagram voor live avonturen!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.