WATCH IT: Vier handen op één buik

Ik kijk bijna geen tv, maar vind het wel leuk om eens een aflevering te kijken tijdens de lunch (als ik alleen thuis ben). Een programma dat ik op dit moment graag kijk, is Vier handen op één buik, waarin acht tienermoeders gevolgd worden tijdens hun zwangerschap en daarna. In elke aflevering staat één tienermoeder centraal, die wordt gekoppeld aan een bekende Nederlandse moeder die haar gaat helpen. 

In elke aflevering die ik tot nu toe gekeken heb, komen situaties voor waarvan ik denk: hoe krijg je het voor elkaar? Tienermoeders leven vaak in situaties die nogal wat te wensen over laten; zowel voor de moeder als voor de baby. Gelukkig weten de bekende Nederlandse moeders vaak wel een manier om iets aan die situaties te veranderen en gaan ze stevig aan de slag. Sollicitaties doen, muren verven, heftige gesprekken voeren; de BN’ers schrikken nergens van terug.

Ik vind Vier handen in ieder geval erg leuk om te zien en roep de hele tijd ‘Aah’ bij het zien van zoveel schattige baby’tjes! Nee, ik ben nog niet toe aan een dikke buik en heb geen klepperende eierstokken, maar (bijna) elke vrouw krijgt toch zin om gelijk babykleertjes en knuffeltjes te kopen voor zwangere nichten, buurvrouwen en collega’s?

Follow my blog with Bloglovin

3 thoughts on “WATCH IT: Vier handen op één buik

  1. Ik hou van dat programma! Heb alles al gezien. En idd, je vraagt je af, hoe het kan dat ze in bepaalde situaties terecht komen. Soms zou ik de meisjes wel door elkaar willen rammelen! 😉

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.